Torsdagens Premier League-rykter

KOBLES MED CHELSEA-TALNET: Jåurgen Klopp og Liverpool.

KOBLES MED CHELSEA-TALNET: Jåurgen Klopp og Liverpool. Foto: Richard Sellers (Pa Photos / NTB scanpix)

Liverpool kobles med Chelseas supertalent.

24.01.19 08:36

Vi starter med at Liverpool skal ha kastet seg inn i kampen om signaturen til Chelsea-vingen Callum Hudson-Odoi. Det melder tyske Bild. Bayern München har lenge blitt koblet med supertalentet, men nå skal altså Jürgen Klopp og Liverpool også ha sjekket opp muligheten for å hente 18-åringen og klubben skal blant annet ha møtt med spillerens agent.

PSG ser ut til å snyte Chelsea i kampen om Zenit St. Petersburg-spilleren Leonardo Paredes. 24-åringen har blitt koblet med londonklubben i lengre tid, men nå skal det franske storlaget være i førersetet, melder Telegraph.

Chelseas Victor Moses er på vei bort fra klubben. Nigerianeren har fått lite spilletid denne sesongen og neste stopp i karrieren ser ut til å bli et lån ut sesongen i tyrkiske Fenerbahçe, ifølge Goal.com.

Det er uro i Arsenal og Sven Mislintat forlater klubben om ikke lenge. Manager Unai Emery ha derfor bedt om ro og tålmodighet rundt det londonklubben holder på med, skriver Independent.

Arsenal har blitt koblet med Barcelona-spilleren Denis Suarez i vinter, men ifølge ESPN er det nå lite trolig at det blir en overgang for midtbanespilleren. Samtalene mellom Barcelona og Arsenal om en låneavtale skal ha brutt sammen, meldes det.

PSG er fortsatt interessert i Evertons Idrissa Gueye, selv om de blå har gjort det klart at de ikke ønsker å selge midtbanespilleren. PSG skal ha lagt inn et bud på 22 millioner pund, men det skal ha blitt avslått, hevder Liverpool Echo.

Watford føler seg trygge på at Abdoulaye Doucoure blir værende i klubben, selv om PSG også her lurer i kulissene. Franskmennene skal ha forsøkt seg med et bud på rundt 50 millioner pund, melder London Evening Standard.

Newcastle håper å sikre seg to nye spillere før overgangsvinduet stenger. Forsvareren Antonio Barreca fra Monaco og vingen Gelson Martins fra Atletico Madrid topper ønskelisten, melder Telegraph.

Crystal Palace-profilen Wilfried Zaha er ønsket av tyske Borussia Dortmund. Tyskerne har også tidligere vært ute etter kantspilleren, men mente Zaha da ble for dyr. Etter salget av Christian Pulisic til Chelsea har imidlertid interessen blitt fornyet, ifølge The Mirror.

Arsenal skal ha Juventus-stopper Mehdi Benatia på radaren, men kan få konkurranse fra Fulham. The Sun hevder at manager Claudio Ranieri vil gjøre et forsøk på å signere stopperen nå i januar.

Arsenal kobles også med en annen forsvarer, Real Betis-spilleren Aissa Mandi. Han skal ha en utkjøpsklausul på rundt 30 millioner euro, melder El Desmarque.

Frenkie De Jong ble Barcelona-spiller onsdag. Nederlenderen ble lenge også koblet med Manchester City, men ifølge Daily Mail så nektet Premier League-klubben å bryte sin egen lønnsstruktur for å sikre seg stortalentet fra Ajax.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag