Torsdagens Premier League-rykter

PÅ VEI BORT FRA SPURS? Toby Alderweireld kan komme til å forlate Tottenham i sommer.

PÅ VEI BORT FRA SPURS? Toby Alderweireld kan komme til å forlate Tottenham i sommer. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Tottenham kan komme til å miste deres stjernestopper.

Den belgiske midtstopperen Toby Alderweireld har en klausul i sin kontrakt som gjør at han kan forlate Tottenham for 26 millioner pund til sommeren. The Mirror hevder at Spurs skal være forberedt på at de kommer til å miste Alderweireld i sommer og at det er Manchester United som leder kampen om spillerens signatur. Juventus og Barcelona skal også være interessert i 30-åringen.

Paul Pogba ønsket seg bort fra Manchester United for under et år siden, men nå skriver The Sun at franskmannen har lyst til å bli værende på Old Trafford. Avisen hevder at Ole Gunnar Solskjær er hovedårsaken til at Pogba ikke lenger ønsker en overgang bort fra United. Franskmannen skal ha hatt et anstrengt forhold til tidligere United-manager Jose Mourinho, men 25-åringen trives under Solskjærs ledelse.

Tottenham skal være interessert i å hente tilbake Gareth Bale fra Real Madrid, melder spanske AS. Waliserens høye lønn kan imidlertid bli et problem for å få til en overgang bort fra den spanske storklubben.

Jadon Sancho har storspilt for Borussia Dortmund og nå skal blant annet Manchester United være interessert i den engelske 18-åringen. Dortmunds sportsdirektør Michael Zorz sier imidlertid at Sancho kommer til å bli værende i Bundesliga neste sesong, skriver The Mirror.

Både Manchester City og West Ham skal være interessert i den argentinske midtbanespilleren Juan Sebastian Sforza, men ifølge italienske Calciomercato, så skal AC Milan lede kampen om spillerens signatur.

Chelsea-stjerne Eden Hazard blir stadig koblet til Real Madrid, men ifølge lagkamerat Willian har den belgiske profilen aldri nevnt Real Madrid overfor ham, skriver Daily Mail. Det spørs imidlertid det setter en stopper for spekulasjonene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag