Torsdagens Premier League-rykter

- ET PROBLEM FOR UNITED: Det mener Roy Keane om Paul Pogba.

- ET PROBLEM FOR UNITED: Det mener Roy Keane om Paul Pogba. Foto: Dave Shopland/bpi/rex/shutterstock (Rex Shutterstock / NTB scanpix)

Ole Gunnar Solskjær har mye å tenke på om dagen.

25.04.19 09:46

Cristiano Ronaldo er aktiv om dagen. I onsdagens ryktebørs ble det hevdet at superstjernen var aktivt med på å finne forsterkninger for Juventus og nå skriver Marca at portugiseren gjerne skulle sett Manchester City-sjef Josep Guardiola som ny hovedtrener i Juventus, uten at spanjolen har blitt koblet med jobben.

Manchester United på sin side er nok lei av Guardiola etter onsdagens derbytap mot City på Old Trafford. Tankene går nok fort mot sommeren og neste sesong i United og mye tyder på at det vil bli gjort store endringer i stallen. The Sun melder at klubben blant annet har satt av penger slik at den kan kvitte seg med spillere som ikke er ønsket med videre ved å kjøpe dem fri fra den nåværende kontrakten.

En av dem som kan forsvinne fra United er Paul Pogba, men akkurat her trenger nok ikke klubben å kjøpe seg ut. Franskmannen er koblet med Real Madrid. Tidligere United-helt Roy Keane mener at Pogba er i ferd med å bli et stort problem for den røde Manchester-klubben, melder Sky Sports. Skal vi tolke irens uttalelser, mener han nok at United er tjent med å la stjernespilleren gå i sommer.

Eden Hazard kobles også med Real Madrid. Storklubben skal være villig til å tilby belgieren rundt 400.000 pund i uka for å lure ham vekk fra Chelsea, ifølge The Sun.

United-manager Ole Gunnar Solskjær vil være tålmodig i jakten på en ny midtbanespiller i sommer og TeamTalk skriver at nordmannen vil vente med å ta en avgjørelse til han vet helt sikkert at Ander Herrera forlater klubben.

Tottenham kan få et dilemma i sommer. Midtbanespilleren Christian Eriksen har kun litt over et år av sin kontrakt etter sesongen og både Real Madrid og Inter skal være interessert i dansken. Med mindre Eriksen signerer en ny kontrakt, kan sommerens vindu bli siste sjanse for Spurs til å innkassere store penger for stjernen, ifølge The Mirror.

Både West Ham og Leicester skal være interessert i Hakan Calhanoglu fra AC Milan. 25-åringen er verdsatt til rundt 25 millioner pund, ifølge Daily Star.

Liverpool-stjernen Virgil van Dijk ser ut til å bli kåret til årets spiller i Premier League av sine medspillere (PFA). London Evening Standard er blant de som hevder at nederlenderen har vunnet kåringen, foran Manchester Citys Raheem Sterling.

Darren Fletcher står uten kontrakt med Stoke til sommeren og The Telegraph melder at skotten kan komme til å returnere til Manchester United. Det skal være snakk om en rolle i Premier League-klubbens rekrutteringsteam.

Arsenal skal være enig med brasilianske Ituano om en overgang for 17 år gamle Gabriel Martinelli, melder Yahoo Brasil. Londonklubben skal allerede ha satt en dato for når den unge angrepsspilleren skal få sin debut.

Manchester City vurderer å legge inn et bud på Benfica-spilleren Florentino Luis, skriver The Guardian. Den defensive midtbanespilleren er 19 år gammel.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.