Torsdagens Premier League-rykter

TIL MANCHESTER UNITED?: Jadon Sancho.

TIL MANCHESTER UNITED?: Jadon Sancho. Foto: John Walton (Pa Photos)

Ryker Uniteds planer om å hente det engelske stortalentet?

BBC melder at Jadon Sancho står øverst på ønskelista til Manchester United denne sommeren. 19-åringen skal ha vært åpen for å forlate Borussia Dortmund, men da Ole Gunnar Solskjærs lag ikke maktet å kvalifisere seg til Champions League så skal Sanchos interesse for en overgang ha kjølnet.

Franske Le Parisien skriver at Manchester United har tatt kontakt med Lille i håp om å få kloa i angrepsspilleren Nicolas Pépé. Ivorianeren har tidligere blitt koblet med Arsenal og Liverpool.

Roberto Firmino skal være ønsket av Paris Saint-Germain, skal vi tro BBC. Liverpool skal uansett ha indikert at de ikke engang ønsker å høre på eventuelle tilbud for sin brasilianske spiss.

Les mer: Ødegaard herjet for Vitesse

Julian Brandt har blitt koblet til flere Premier League-klubber i en årrekke, men skal vi tro Daily Mail er det Tottenham som ligger i førersetet om Bayer Leverkusen-angriperen.

Spanske Cadena COPE rapporterer at tre klubber skal ha indikert at de ønsker å betale utkjøpsklausulen i kontrakten til Atlético Madrids midtbanespiller Rodri. Avisen skriver at Manchester City, Barcelona og Bayern München alle jager den storvokste midtbanespilleren.

Daily Mail skriver at Wilfried Zaha har fortalt Crystal Palace at han ønsker å forlate klubben denne sommeren. Ivorianeren skal ha gjort det klart at han ønsker å gå til en klubb som kan tilby han spill i Champions League neste sesong.

En annen som kan være på vei vekk fra Crystal Palace er Aaron Wan-Bissaka. Høyrebacken har imponert stort denne sesongen, og ifølge BBC skal både Manchester City og Manchester United være ute etter engelskmannen.

Det er uvisst hva som skjer med Chelsea denne sommeren, da klubben har fått overgangsnekt. Ifølge Daily Mirror skal Callum Hudson-Odoi være mer positiv til en kontraktsforlengelse, så lenge han får en viktigere rolle og blir gitt draktnummer ti. I skrivende stund tilhører den Eden Hazard, som selv ser ut til å forlate London til fordel for Real Madrid.

En som kan være på vei ut av Manchester United er supertalentet Angel Gomes. Ifølge Manchester Evening News så ønsker 18-åringen mer førstelagsfotball, og han går nå inn i sitt siste kontraktsår hos United. Avisen skriver at Barcelona er veldig interesserte i å sikre seg engelskmannen.

West Ham har tidligere blitt koblet med Porto-spiss Moussa Marega, og ifølge den portugisiske avisen A Bola er dette fortsatt en overgang som kan finne sted når overgangsvinduet åpner.

Norwich skal spille Premier League-fotball neste sesong, og har allerede begynt å planlegge sin retur. Ifølge franske L'Équipe er den nyopprykkede klubben interessert i å sikre seg Alexis Claude-Maurice fra Lorient.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.