Torsdagens Premier League-rykter

TRAVEL SOMMER: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United kobles med spillere i øst og vest.

TRAVEL SOMMER: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United kobles med spillere i øst og vest. Foto: Paul Ellis (AFP / NTB scanpix)

Manchester United er brennhete på sommermarkedet.

20.06.19 12:57

Chelsea håper å ha Frank Lampard klar som ny manager i løpet av uken. Det skal være snakk om en avtale som strekker seg over tre år, skriver London Evening Standard.

Manchester United skal ha kommet til enighet med Crystal Palace om en avtale verdt 55 millioner pund for backen Aaron Wan-Bissaka, melder Daily Record.

Andre kilder melder imidlertid at det ikke er noen avtale for Wan-Bissaka klar og at partene fortsatt forhandler om overgangen, hevder Daily Mail.

PSGs Neymar skal ha sett på hus i Barcelona-området, noe som selvsagt setter fart i ryktene om at han er på vei tilbake til katalanerne, skriver spanske Sport.

Real Madrid skal ha lagt inn et bud på 115 millioner pund for Neymar og er villig til å inkludere enten Gareth Bale eller James Rodriguez i avtalen, ifølge Mundo Deportivo.

Bayern München vil gi Manchester City kamp om signaturen til Atletico-spilleren Rodri. 22-åringen har lenge blitt koblet med City, ifølge spanske AS.

Jorginho skal være klar til å gi seg i Chelsea og følge etter Maurizio Sarri til Juventus, skriver The Mirror. Midtbanemannen ble hentet til de blå fra London for rundt 50 millioner pund så sent som sist sommer.

Både Inter og Atletico Madrid skal være interessert i å signere Southamptons 29 år gamle back Ryan Bertrand, melder Daily Mail.

West Ham skal ha gitt både Manchester City og Manchester United beskjed om at de ikke er villig til å selge Declan Rice i sommer, ifølge Sky Sports.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær skal være veldig interessert i å hente David Brooks fra Bournemouth, melder The Sun.

Arsenal har satt Celtic-backen Kieran Tierny øverst på sin shoppingliste denne sommeren, skal vi tro Daily Mail.

Arsenal skal også være i ferd med å sluttføre en avtale for William Saliba fra St. Etienne og spilleren kan bli klar før slutten av uka, hevder Yahoo Sports.

Tom Heaton skal ha takket nei til en ny avtale med Burnley og står dermed fritt til å signere for en ny klubb i sommer, ifølge The Sun.

Sporting skal være i samtaler med Liverpool om en overgang for den svært talentfulle Rafael Camacho, ifølge London Evening Standard.

Norwich skal være fast bestemt på å beholde backen Max Aarons, til tross for interesse fra Manchester United, melder The Telegraph.

Juventus føler seg trygge på at de vinner kampen mot Real Madrid om å signere Paul Pogba fra Manchester United, hevder The Mirror.

Pogba skal imidlertid være redd for at United priser ham ut av markedet. Klubben har verdsatt franskmannen til rundt 160 millioner pund, ifølge Telegraph.

Leicester-stopper Harry Maguire har fortsatt ikke tatt noen avgjørelse om han har lyst til å dra til enten Manchester City eller Manchester United i sommer, skriver Manchester Evening News.

Sheffield United, Aston Villa og West Bromwich Albion skal alle være ute etter å sikre seg Blackburn-spilleren Bradley Dack, hevder Daily Mail.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.