*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Manchester United manager Jose Mourinho after the game

NY JOBB: José Mourinho er ansatt som Tottenham-manager og allerede går det rykter om hvem han vil hente til klubben. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

The Independent hevder José Mourinho ser mot Portugal i jakten på forsterkninger.

21.11.19 09:46

Det tok naturligvis ikke lang tid før tabloidavisene rundt om i Europa begynte å spekulere i hvem José Mourinho kommer til å hente til Tottenham.

Spanske AS hevder portugiseren vil kjøre et forsøk på å kjøpe Gareth Bale tilbake til Tottenham fra Real Madrid. Mourinho skal under United-tiden også ha vist interesse for waliseren, som for tiden er i hardt vær.

Ifølge The Independent er det andre navn som står høyere på Mournihos ønskeliste. Avisen hevder nemlig at Sporting-spiller Bruno Fernandes og Ruben Dias fra Benfica begge er ønsket av den ferske Spurs-manageren. Nemanja Matic nevnes også som et alternativ.

Tidligere Arsenal-spiller Martin Keown mener han gamle klubb bør vurdere Mauricio Pochettino som ny manager i klubben. Så spørs det hvor sannsynlig det er at Tottenhams erkerival klarer å lokke til seg argentineren.

Ifølge The Sun er både Barcelona og Bayern München svært interessert i Pochettino.

Les også: Hevder Juventus vil bruke Mandzukic-samtaler til å forhøre seg om Pogba

Manchester United har helt siden Romelu Lukaku ble solgt til Inter i sommer blitt koblet til angrepsspillere rundt om i Europa. Tidligere har Mario Mandzukic blitt nevnt, men ifølge Mark Ogden i ESPN har AS Romas Edin Dzeko nå gått forbi kroaten på Uniteds ønskeliste. Bosnieren har tidligere spilt for Manchester City.

James Maddison er en annen spiller som er blitt koblet til Manchester United den siste tiden. Manchester Evening News hevder imidlertid at 22-åringen vurderer å signere ny kontrakt med Leicester.

Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiola hadde i går møter med AC Milan og innledet samtaler om en mulig overgang. Ingenting er spikret, men svensken kan komme til å returnere til AC Milan, melder Sky Italias Fabrizio Romano.

Arsenal er en av mange klubber som er interessert i Erling Braut Haaland. Ifølge Sport Bild har klubben nå invitert far Alf-Inge Håland til treningsanlegget for å ta en titt. Pappa Håland skal den siste tiden ha besøkt både Manchester United og RB Leipzig.

Samtidig skriver Daily Mail at Ole Gunnar Solskjær er fast bestemt på å hente Haaland til Old Trafford.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag