*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images

Chelsea skal ha avvist et spillerbud på 30 millioner pund fra Manchester City.

26.08.12 09:35

Vi begynner dagens ryktespalte med at Chelsea skal ha avvist et bud på 30 millioner pund for brasilianeren David Luiz fra Manchester City, melder the Sun. City er ute etter defensive forsterkninger, nå som Micah Richards er ute av spill i de neste ti ukene.

En annen klubb som har avvist spillerbud den siste tiden er Borussia Dortmund. Interessen gjelder for Robert Lewandowski, som skal være ønsket av blant annet Manchester United og Chelsea, skriver Metro.

Liverpool-eier John W. Henry skal være villig til å se an situasjonen rundt spillerne Charlie Adam og Jay Spearing, slik at de eventuelt kan legge inn et slagkraftig tilbud på Fulhams Clint Dempsey, hvis midtbanespillerne blir solgt, melder Daily Mirror.

Milan-klubbene, Inter og AC, skal begge være ute etter Manchester Citys Nigel de Jong. Etter det Goal erfarer skal prislappen ligge rundt åtte millioner pund. De Jong ble hentet fra Hamburg til City for 18 millioner pund i 2009.

(Artikkelen fortsetter under bildet).

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Reuters

Nettavisen skrev onsdag at Liverpool heller ville la Andy Carroll varme benken hele sesongen, enn å selge han til en Premier League-rival. Carrolls gamle klubb, Newcastle, skal være meget interessert i å hente han tilbake til St James' Park og vil nå prøve å få angrepsspilleren på lån ut sesongen, med opsjon på kjøp, hevder the Guardian. Brendan Rodgers skal imidlertid være motvillig til å gå med på et slikt tilbud.

Michael Dawson har vært koblet til QPR den siste tiden, men Daily mail skriver i dag at overgangen skal ha gått i stå. Dermed øyner både Sunderland og Stoke muligheten for å snappe 28-åringen, som har fått en prislapp på rundt ti millioner pund, foran nesa på QPR.

Tidligere Arsenal-spiss, Eduardo, forteller at han ikke har noe kjennskap til det påståtte budet på syv millioner pund for han fra Fulham, melder the Independent. Eduardo innrømmer at han vil vurdere å forlate Shakhtar Donetsk for å få en ny mulighet i Premier League.

West Ham og Sunderland konkurrerer nå om signaturen til West Bromwich Peter Odemwingie, skriver Daily Mirror.

Etter det Daily Star erfarer skal Tottenham ha blitt bedt om å øke budet sitt på Lyon-målvakt Hugo Lloris, hvis de ønsker å hente landslagskeeperen til White Hart Lane.

Spurs skal for øvrig allerede ha hevet budet sitt på Leandro Damiao, for Andre Villas-Boas vil ha en ny angrepsmakker til sin nyervervelse Emmanuel Adebayor, forteller Daily Telegraph.

(Artikkelen fortsetter under bildet).

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Ap

Daily Express skriver at Real Madrid-manager Jose Mourinho benekter at Kaka er på vei til Manchester United.

Theo Walcott har kun ett år igjen av kontrakten og nå retter Arsenal oppmerksomheten sin til Spania for å hente Sevilla-stjernen Jesus Navas. Den 26 år gamle landslagsspilleren har en utkjøpsklausul på 35 millioner pund, men etter det Daily Star efarer skal de sannsynligvis godta et mye lavere bud.

NB! Sjekk flere nyheter fra Premier League i videospilleren til høyre for denne artikkelen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.