*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Afp/Scanpix

Blir det skandinavisk stopperpar i Liverpool?

11.10.12 09:02

Både Manchester City og Chelsea har blitt koblet til Atletico Madrids Radamel Falcao de siste dagene. Ryktene skjøt fart da Roberto Mancini reiste til Spania for å se Atletico mot Malaga søndag. Nå har Premier League-klubbene fått beskjed om at de kan kjøpe colombianeren til sommeren, men budkrigen vil starte på 48 millioner pund.
(Daily Mirror)

Også Arsène Wenger har penger til rådighet i januar - ifølge Dailiy Mail hele 35 millioner pund, og han er interessert i å bruke de på en spiss. Atletico Madrids Adrian Lopez og Bilbaos Fernando Llorente skal begge stå høyt på Wengers ønskeliste.
(Daily Mail)

Everton har tidligere vist interesse for den belgiske spissen Jelle Vossen. David Moyes får trolig konkurranse av Martin O'Neil, som gjerne vil hente Genk-spilleren til Sunderland.
(Talksport)

I tirsdagens Premier League-rykter skrev vi at Arsenal er interessert i Wilfried Zaha. Nå har unggutten fått beskjed om å takke nei til storklubbene for å bli i Crystal Palace en stund til. Manager Dougie Freedman mener det er for tidlig for 19-åringen å reise i januar.
(Daily Star)

Nemanja Vidics agent har avvist at det kan være aktuelt for serberen å forlate Manchester United til fordel for Juventus i januar.
(Sky Sports)

Manchester Uniteds supportere kan også glede seg over at Ashley Young er tilbake i trening for første gang siden han skadet kneet i august.
(Daily Mail)

Aleksander Kokorin har imponert Aston Villa-manager Paul Lambert. Nå vil han vurdere å legge inn et bud på Burnley-spissen i januar.
(Daily Mail)

Liverpools speidere likte det de så av Andreas Granqvist i Genoas møte med Palermo lørdag. Speiderne var opprinnelig i Italia for å se Angelo Ogbonna i aksjon for Torino, men den italienske landslagsstopperens prislapp kan bli i stiveste laget for Anfield-klubben. Dermed kan Granqvist bli løsningen.
(Football-italia.net)

Til slutt tar vi med et rykte fra Championship. Leeds skal nemlig være nær ved å sikre seg Southends 24 år gamle kantspiller Ryan Hall.
(Yorkshire Evening Post)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.