*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Julen er selvfølgelig full av julemat, julepresanger og familie. Den er også full av julefotball. Nettavisen gir deg guiden du trenger. Foto: Andrew Powell / Getty / All Over Press

Sjokkovergang for Luis Suarez?

15.11.12 09:05

Manchester City skal være villig til å la Mario Balotelli gå for å gjøre plass til Luis Suarez og vil legge inn et bud på 40 millioner pund for Liverpool-spilleren i januar. Uruguayaneren er for øyeblikket toppscorer i Premier League med åtte mål.
(Daily Mirror)

Helt siden spekulasjonene rundt Balotelli startet, har imidlertid både spilleren selv og hans agent gått ut og sagt at han ønsker å bli værende i Manchester City. Det hevder nå også Italias landslagssjef Cesare Prandelli.
(Metro)

Klaas-Jan Huntelaar vurderer nå om framtiden hans ligger på de britiske øyer. Schalke-spilleren, som er verdsatt til 7 millioner euro, skal være ønsket at både Arsenal, Chelsea og Liverpool.
(The Sun)

KONKURRANSE: Hjelp oss å kåre årets lag i Tippeligaen - bli med i trekningen om et kamera til verdi av 2500 kroner.

Liverpool angrer tydeligvis på at klubben slapp Thomas Ince på free transfer for litt over et år siden. Nå vil nemlig Anfield-klubben hente 20-åringen tilbake fra Blackpool. Det vil trolig koste rundt 5 millioner pund.
(Daily Mirror)

José Mourinho gir seg ikke i jakten på Javier Herandez og skal være villig til å sende Karim Benzema motsatt vei for å sikre seg den målfarlige meksikaneren.
(Caughtoffside)

Pepe Reina ser ikke ut til å ha Brendan Rodgers fulle tillit, og Arsène Wenger ser nå på mulighetene til å hente spanjolen til Emirates i januar.
(Metro)

Det som ofte skjer med spillere som er gjengangere i denne spalten, er at de til slutt havner i Premier League. Radamel Falcao kan sies å være en slik gjenganger. Han spiller fremdeles for Atlético Madrid i Spania, men kobles stadig til en overgang til England. Colombianeren skal nå ha hintet om at han kunne tenkte seg en overgang til Premier League, mens Manchester City og Chelsea står klare til å bla opp 45 millioner pund.
(The Sun)

Chelsea skal være interessert i å hente Marouane Fellaini til klubben, men den 25 år gamle belgieren svarer at han ikke har noen hast. - Jeg vil spille for en av de store klubbene en dag, men jeg er tålmodig, sier Fellaini.
(The Sun)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.