RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: EPA/Scanpix
Denne superspissen kan havne i Premier League.

Følg overgangsvinduet live her.

Så er dagen alle fotballfans har ventet på endelig her.

Siste dag av januars overgangsvindu - «Deadline day» - er i full gang, og de neste timene vil være preget av rykter i stor stil.

Vi begynner med Harry Redknapps QPR som er på desperat jakt etter forsterkninger i midtforsvarer, ettersom Ryan Nelsen har forlatt England til fordel for USA.

Mannen som ser ut til å bli erstatteren, er ingen ringere enn Blackburns tidligere midtstopperkjempe Christopher Samba. Anzhi-spilleren krever omtrent én million i ukelønn for å bytte ut fabelaktige Russland med Premier League.
(Independent)

Benoit Assou-Ekotto kan bli sendt på dør på White Hart Lane. Manager Andre Villas-Boas skal nemlig ha lyst på sin tidligere Porto-elev Alvaro Pereira, og vil bruke Assou-Ekotto som en del av en avtale med Inter, hvor Pereira nå spiller.
(Metro)

En posisjon Villas-Boas derimot ikke vil gjøre noe på, er spissplassen. Til tross for at Jermaine Defoe trøbler med skade og Emmanuel Adebayor fortsatt spiller Afrikamesterskap, mener altså Tottenham-manageren at det ikke er behov for forsterkninger. Overgangstaktikkeri?
(Sky Sports)

En spiss som har vært koblet til Spurs, er Sevillas Alvaro Negredo. Det gjør han fortsatt, men de liljehvite er ikke alene om å vise interesse for spanjolen. Everton har nemlig kastet seg inn i kampen om den habile målscoreren.
(BBC)

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Swansea var i utgangspunktet meget interessert i å hente Kenwyne Jones på tampen av overgangsvinduet, men fant ut at det var like greit å la være, da lønnskravet lå på 50.000 pund i uka. De pengene vil kanskje Paul Lambert og Aston Villa være villige til å betale, noe som åpner for et klubbskifte for Stoke-spissen som kun har scoret fem mål på 17 kamper denne sesongen.
(Daily Mirror)

Med Mathieu Debuchy på laget, har Newcastles Danny Simpson plutselig fått en langt tyngre vei inn i førsteelleveren. Nå tilbyr både Wigan, Fulham og West Bromwich Simpson en vei ut av ulykken.
(Daily Mail)

Følg overgangsvinduet live her.

Aiden McGeady reiste til Spartak Moskva i 2010, men ser nå ut til å bli Wigan-spiller to og et halvt år senere. Roberto Martinez planlegger et bud på fem millioner pund for kantspilleren.
(Daily Mirror)

Sunderland har lenge hatt følere ute etter Danny Graham. Nå kan det se ut til at Swansea-angriperen blir «The Black Cats» Steven Fletchers kollega i angrepet på Stadium of Light.
(Daily Mail)

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Arsenals høyreback Carl Jenkinson hadde en fabelaktig innledning på sesongen, men måtte etter hvert gi fra seg plassen til Bacary Sagna. Nå ryktes engelske Jenkinson igjen til en overgang til Stoke, til tross for at nevnte Sagna til tider har vært alt annet enn imponerende etter skadecomebacket.
(Metro)

Klubben fra Nord-London har i lengre tid blitt koblet til Toulouse-spiller Etienne Capoue, uten å gjøre fremstøt. Fremstøt har imidlertid blitt gjort av QPR, Everton og West Ham, uten at det ga andre resultater enn at Toulouse ba dem holde seg unna.
(talkSPORT)

Hos Arsenals nærmeste rivaler, Tottenham, har Lewis Holtby nå ankommet. Seks måneder tidligere enn han i utgangspunktet skulle. Holtby begrunner avgjørelsen med at han på den måten vil prestere bedre når neste sesong setter i gang.
(London Evening Standard)

Til slutt er det verdt å nevne at England-manager Roy Hodgson har bestemt seg for å la Raheem Sterling bli med U21-landslaget til EM i Israel, mens Arsenal-spillerne Jack Wilshere og Alex Oxlade-Chamberlain blir med A-landslaget.
(The Guardian)

Kilde: BBC

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere