RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Alex Livesey / Getty / All Over Press
Sist oppdatert:
Engelsk storklubb jakter Real Madrid-stjerne.

Det er ganske rolig på ryktebørsen, men det er som regel stille før stormen. Her er det vi fant torsdag:

Manchester United-manager Alex Ferguson skal være klar til å tilby Javier Hernandez til Atletico Madrid, som et ledd i et forsøk på å hente Radamel Falcao til Old Trafford. I tillegg må trolig United ut med en god slump penger for å sikre seg den hårfagre spissen.

Samtidig har Atletico-trener Diego Simeone nektet for at Falcao er på vei til Premier League-lederne. Vi går mot et spennende transfervindu til sommeren ...

Manchester United, Tottenham og Arsenal er alle ute etter å signere den «nye Xavi», nemlig Feyenoord-spiller Jordy Claise. 21-åringen har imponert voldsomt for Feyenoord denne sesongen, og ender trolig opp i en større klubb om kort tid. Prislappen skal ligge på rundt 6,5 millioner pund - før en budkrig.

I Liverpool jobber de hardt med å beholde Luis Suarez i klubben. Juventus skal nå være blant klubbene som planlegger å by på den 26 år gamle spissen. Han blir neppe billig, for Suarez har en langtidskontrakt med Anfield-klubben - og har denne sesongen hamret inn 22 mål for rødtrøyene.

Samtidig har lagkamerat Lucas signert en ny kontrakt med Liverpool - en kontrakt som varer frem til 2017.

Liverpool er også på jakt etter Lazio-forsvarer Modibo Diakite, som er kontraktsløs etter den nåværende sesongen.

Arsenal jakter Valencias Adil Rami, og nå har de fått gode nyheter fra hovedpersonen selv. Rami har nemlig uttalt at dette blir hans siste sesong i Valencia.

Roma-spiss Pablo Osvaldo har lenge blitt koblet til Tottenham, og nå har ryktene fått mer bensin på bålet. Osvaldo ble nemlig avbildet i London nylig, sammen med kjæresten. 27-åringen har ennå ikke avfeid spekulasjonene.

Stoke og Aston Villa skal være blant klubbene som leder jakten på Evertons Phil Neville, som gir seg i klubben etter sesongen.

Vi tar også med et heller mindre sannsynlig rykte:

Manchester United skal vurdere å hente 19 år gamle Rafael Varane fra Real Madrid. Det er lov å prøve, men Varane spiller nok i Real-drakten neste sesong, også.

Kilder: Sportinglife, BBC, Caughtoffside, SkySports.

Skole, ferie eller date? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Mer fra Nettavisen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere