Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Armando Franca / AP / NTB scanpix

Dette kan være Liverpools nye stopperkjempe.

16.05.13 09:08

Vi starter torsdagens runde i Liverpool, der manager Brendan Rodgers sikler etter nye forsvarsspillere.

Den røde klubben har blitt koblet med mange spillere den siste tiden, men nå skriver Mirror at Liverpool har lagt inn et bud på fire millioner pund for Sportings Tiago Ilori. Unggutten har i lang tid blitt koblet med Anfield-klubben, og siden Ilori har fått et aldri så lite gjennombrudd i portugisisk fotball denne sesongen, er det ikke unaturlig at interessen trappes opp.

Liverpool blir også koblet med midtstopperen Douglas fra Twente torsdag.

Den samme Rodgers skal også ha vært på Emirates i London nylig for å se Arsenal mot Wigan. Liverpool-sjefen var ikke ute etter å finne den perfekte jakke for enste sesong, men var der for å ta en titt på Wigans James McCarthy. Midtbanemannen har takket nei til Liverpool tidligere, men det stopper ikke Rodgers fra å prøve på nytt.

Vi suser til Manchester der det er mye på agendaen i den lyseblå delen. Fernandinho fra Sjakhtar Donetsk har blitt heftig koblet med klubben den siste tiden og brassen er klar på at han ønsker seg til Etihad. Prisen er imidlertid stiv, rundt 40,5 millioner pund. Den godeste Fernandinho håper likevel at hans ukrainske klubb vil tillate en overgang.

Det samme City jakter også en ny manager og ringreven Manuel Pellegrini har lenge blitt koblet med jobben. I Malaga nekter man imidlertid for at chileneren er på vei bort.

Christian Benteke nå. Mannen som kan flytte fjell med viljen. Borussia Dortmund, Arsenal og AC Milan ønsker alle å hente den livlige Aston Villa-spissen i sommer.

Det er ikke bare Benteke som kan forsvinne fra Villa Park. Måltyv Darren Bent ønsker seg også bort.

Chelsea har ingen Benteke, men de har Frank Lampard. Nå håper midtbanespilleren at Frank Lampard også vil være i Chelsea neste sesong. Det er ventet at Chelsea vil tilby midtbanehelten en ny kontrakt innen kort tid, og at 34-åringen vil skrive under på papirlappen.

(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '8bwxse71upi1cjqglqbva50h', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-8bwxse71upi1cjqglqbva50h', 'eplayer14');

Leon Osman har vært god for Everton denne sesongen, og mye tyder på at spilleren kommer til å sigenre en ny kontrakt med de blå denne uken, til tross for at David Moyes forlater skipet.

West Ham skal være ute etter forsvarsspilleren Lamine Sane. Han spiller til daglig i franske Bordeaux.

Southampton på sin side ser til Barcelona, det Barcelona som holder til i Equador. Klubben vil gjerne gjøre Frickson Erazo til Soton-spiller.

QPR-spiller Esteban Granero, som vel ikke har imponert stort i Premier League, mener The Championship bare er noe tull og nekter å spille i en slik liga.

Paolo Di Canio håper å beholde jobben i Sunderland, og om han gjør det, vil han bruke penger på Burnleys Charlie Austin i sommer.

Kilder: BBC, Sportinglife, Mirror, The Sun, Daily Mail, Telegraph, Guardian, The Times, Daily Express, talkSport, London Evening Standard.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.