RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All over Press
Storklubb ønsker seg Juan Mata.

Chelseas Juan Mata var en av klubbens beste spillere forrige sesong, men så langt har det blitt lite spilletid på den spanske landslagsspilleren under José Mourinho. Nå hevder Daily Express at Barcelona ønsker å hente Mata hjem til Spania. Mourinho skal imidlertid ikke være villig til å gi slipp på 25-åringen, til tross for at han kun har spilt én kamp for London-klubben denne sesongen.

Den 23 år gamle Sochaux-forsvareren Sebastien Corchia vil ikke utelukke en overgang til Arsenal i januar, skriver talkSPORT.

Liverpool var aktive på overgangsmarkedet i sommer, men ifølge Metro vil de trolig fortsette å handle i januar. Klubben skal nemlig være interessert i Derby-talentet Will Hughes.

West Bromwich-manager Steve Clark håper at spissen Shane Long vil forlenge sin avtale med klubben, kun litt over en uke etter at han forsøkte å selge Irland-spissen, melder Daily Mirror.

Wayne Rooney sliter fortsatt litt med kuttskaden han pådro seg på trening. For øyeblikket trener Manchester United-spissen for seg selv. Men spissen håper å være tilbake til kampen mot Manchester City 22. september, skriver Daily Mail.

Den argentinske forsvarsspilleren Nicolas Spolli sier, ifølge talkSPORT, at han takket nei til en potensiell overgang til Tottenham denne sommeren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere