*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Dean Mouhtaropoulos (2012 Getty Images)

Ser du hvem han er broren til? Nå kan lillebror også havne i en storklubb.

17.10.13 08:04

Det er blitt satt ny fart i spekulasjonene om en Chelsea-overgang for Eliaquim Mangala etter at han ansatte Jorge Mendes som agent. José Mourinho bruker nemlig samme agent. Manchester City vil imidlertid gi Chelsea konkurranse i kampen om den 22 år gamle midtstopperens underskrift.
(Daily Mirror)

Tottenham er klare for å tilby en kontraktsforlengelse for Paulinho for å jage vekk Real Madrid. Den spanske storklubben har nemlig vist interesse for Spurs' brasilianske midtbanespiller.
(Daily Star)

Andre Villas-Boas er selv på tå hev før overgangsvinduet åpner i januar og ser nå på hvilke alternativer han har for å styrke angrepet. Paris Saint-Germain-angriperen Ezequiel Lavezzi skal stå høyt oppe på ønskelisten.
(Metro)

Tidligere i høst har det blitt skrevet at Roberto Mancini er interessert i å hente Antonio Valencia til Galatasaray. Nå er det en annen kantspiller fra Manchester United som er i italienerens søkelys. Han skal nemlig være villig til å betale de røde djevlene 13 millioner pund for Nani i januar.
(Daily Express)

Den nederlnadske landslagstreneren Louis van Gaal har oppmuntret Wesley Sneijder til å takke ja til en overgang til Chelsea og dermed forlate tyrkiske Galatasaray.
(Daily Star)

Inter-speider Lusito Suarez avslører at Lionel Messi var svært nær ved å signere for Nerazzurri. Kontrakten var ferdig skrevet under av Messis far, men et lunkent forhold mellom Suarez og Inter-president Massimo Moratti gjorde sitt til at det ikke ble noen overgang.
(Tribal Football)

AC Milan skal være interessert i å forsterke laget med Anderlecht-backen Jordan Lukaku. Og ja, det er lillebroren til Chelseas Romelu Lukaku. Milan-speidere så lillebror Lukaku i aksjon for Belgias U21-lag denne uken.
(Sportmediaset)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.