RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: David Ramos / Getty Images

Torsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Er dette erstatteren til Evra?

Patrice Evra ser ut til å være ferdig i Manchester United etter denne sesongen. David Moyes planlegger å erstatte franskmannen med Alberto Moreno fra Sevilla. 21-åringen er spådd en lysende fremtid på fotballbanen.
(Daily Express)

Har du hørt om «den nye Robben»? Richairo Zivkovic blir i alle fall sammenlignet med Arjen Robben. Zivkovic, som er 17 år gammel, spiller for tiden i Groningen i Nederland, men skal være ønsket i Manchester City.
(Daily Mirror)

Både Arsenal, Manchester United og Southampton ønsker å forsterke midtbanen i januar. Øverst på listen for klubbene står Ever Banega, som for tiden spiller i Valencia. 25-åringen har nå bekreftet at han ønsker å flytte på seg ved neste anledning.
(Daily Express)

Tidligere Chelsea-manager, Rafael Benitez, ønsker å hente en av sine tidligere elever til Napoli. Chelsea-spiller Cesar Azpilicueta er mannen Benitez har sett seg ut som forsterkning i de bakre rekker.
(Daily Star)

Sporting Lisboa har satt en prislapp på seks millioner pund på Diego Capel. Arsenal, Liverpool, og ikke overraskende Tottenham skal være interessert i 25-åringen.
(Daily Express)

Abdisalam Ibrahim har denne sesongen vært utlånt fra Manchester City til Strømsgodset. Unggutten kan søndag være med på å sikre seriegull for Godset, men det er ikke det eneste han kan glede seg over. Everton, Hull og Crystal Palace skal være interessert i å kjøpe Ibrahim i januar.
(Daily Star)

Muskelbunten, Gabriel Agbonlahor, er meget sugen på å skrive under på en ny avtale med Aston Villa. Han nåværende kontrakt utløper sommeren 2015.
(Birmingham Mail)

Til slutt tar vi med at Arsenal-legende Robert Pires har fortalt at han kan ta del i Indian Super League neste år. Ligaen skal etter sigende starte opp i 2014.
(ESPN)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere