*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP / Pa Photos / NTB scanpix

Italiensk stjerne til Manchester United, Spurs-spiss til Toronto og Arsenal snuser på Wayne Rooney.

Det mangler ikke på godbiter i torsdagens dose med rykter fra England. Overgangsvinduet er åpent, vi følger det direkte i hele januar, og herfra og ut blir det nok bare morsommere og morsommere.

Vi kan jo starte med at Arsenal snuser på Wayne Rooney, stjernespissen til Manchester United. Arsenal er rammet av en spisskrise og trenger forsterkninger raskt.

Både Daily Mail og Daily Mirror skriver at Arsenal må betale 1,7 millioner pund for å låne Alvaro Morata fra Real Madrid. Det er det spissheteste ryktet for tiden. Daily Mail påpeker samtidig at Arsenal er villig til å punge ut store summer dersom noen av navnene på listen til Arsène Wenger blir tilgjengelig.

Den listen skal inkludere Wayne Rooney, Edin Dzeko, Diego Costa, Jackson Martinez og Mario Mandzukic. Sjansen for at Rooney blir tilgjengelig for Arsenal er nok ikke veldig stor, så ikke hold pusten mens du venter hvis du er Arsenal-fan.

I Manchester United skal David Moyes være klar til å betale 20 millioner pund for å hente midtbanespilleren Claudio Marchisio fra Juventus, men ifølge Daily Express er italieneren innstilt på å bli værende i Torino.

Det skjer som vanlig ting i Tottenham også.

Jermain Defoe (31) skal være på vei til Toronto FC i Major League Soccer (MLS) for seks millioner pund, noe som vil være en MLS-rekord. Daily Telegraph poengterer at Defoe i så fall vil lånes tilbake til Tottenham umiddelbart, og bli værende i London fram til mars.

Toronto satser ifølge Toronto Star stort foran den neste sesongen og vil også hente Michael Bradley, Stabæk-treneren Bob Bradleys sønn, fra italienske Roma.

Tottenham kan også komme til å kvitte seg med Erik Lamela (21), som ble kjøpt inn i august. Juventus viser ifølge Daily Mail interesse. Det gjør også Inter, men milanoklubben har blitt skremt vekk av Tottenhams prisforlangende. Londonlaget er opptatt av å få igjen så mye som mulig av utlegget på 30 millioner pund.

Liverpool kjemper ifølge Daily Star med Arsenal om signaturen til Anderlechts forsvarsspiller Cheikhou Kouyate.

Blackpools unge ving Tom Ince er en gjenganger i denne spalten. Denne måneden kan det se ut til at han endelig blir solgt fra Blackpool. Swansea, Cardiff og Crystal Palace er alle interesserte i å kjøpe Ince. Ifølge The Guardian er Swansea favoritt til å lande den tidligere Liverpool-spilleren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.