Torsdagens Premier League-rykter

TILBAKE TIL PREMIER LEAGUE? Nani skal være ønsket av Everton. FOTO: NTB scanpix

TILBAKE TIL PREMIER LEAGUE? Nani skal være ønsket av Everton. FOTO: NTB scanpix Foto: Ronny Hartmann (Afp)

Manchester United og Liverpool ønsker samme spiller!

26.02.15 07:49

Kevin de Bruyne sier ifølge Daily Express at han er åpen for en retur til Premier League og Manchester United. Den tidligere Chelsea-spilleren skal koste 30 millioner pund.

United skal også være ute etter den brasilianske forsvareren Danilo sammen med Liverpool etter at 23-åringen nektet å forlenge med Porto. (Daily Mirror).

Nekte å skrive under på kontrakt skal også Uniteds Andreas Pereira ha gjort. Nå ryktes den brasilianske midtbanespilleren til Juventus. Dette høres ut som Paul Pogba-overgangen... (Daily Mail).

Tottenham er interessert i Monacos forsvarer Aymen Abdennour. Den interessen skal være gjensidig fra tunisieren selv også. (Daily Mirror).

Aaron Lennon er fornøyd i Everton, så fornøyd at han ønsker at låneoppholdet skal bli permanent. Prislappen på sju millioner pund kan ødelegge det. (London Evening Standard).

Everton skal også være ute etter Manchester Uniteds Nani, som for tiden er utlånt til Sporting. (Liverpool Echo)

West Ham kjemper i toppen av Premier League, da er det naturlig å se til Sverige etter forsterkninger. 18 år gamle Robert Lipovak fra BK Häken skal bli fulgt nøye. (Daily Mail).

Ellers kan det nevnes at Sami Khedira skal vurdere en overgang til Schalke til sommeren. Det er ikke et direkte Premier League-rykte, men flere klubber i England har vært ute etter spilleren som har kontrakt i Real Madrid frem til sommeren. (Bild).

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.