Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Først ville de ta Kaka, nå vil de ha frelseren Messi. Sjekk hvilket lag og beløpet de er villige til å betale.

* Det er selvfølgelig Manchester City vi snakker om. Eier Sulaiman Al Fahim har overtatt der Chelsea-eier Roman Abramovitsj slapp. Pund-sedlene sitter om mulig enda løsere hos araberen enn hos russeren, og navnene City kobles med overgår selv den største Chelsea-stjerne.

Etter å ha gått glipp av Kaka, av mange regnet som verdens beste midtbanespiller, går de nå for Barcelonas tryllekunstner, Lionel Messi.

Til sommeren skal Al Fahim være villig til å legge astronomiske 1 milliard kroner på bordet for å sikre seg den lille ballmagikeren, skriver The Sun.

* Tottenham har ikke like mye å rutte med, men har sett seg ut Bordeauxs angriper Marouane Chamakh til en pris av 50 millioner kroner. Arsenal sies også å være interessert i 24-åringen, og om The Gunners skulle vinne drakampen vil Tottenham gå for Juventus’ Vincenzo Iaquinta, igjen i følge The Sun.

* Samme avis melder at en ny spiss inn, betyr minst en spiss ut. Avisen mener det er overhengende stor sannsynlighet for at Tottenham-manager Harry Redknapp vil kvitte seg med den dyrkjøpte floppen Darren Bent, som i sin tid ble hentet for 165 millioner kroner. Det settes også spørsmålstegn ved om Roman Pavlutsjenko vil «overleve» sommeren i Tottenham.

* Vi fortsetter på spisskjøret. Chelseas stjerne Didier Drogba var på nippet til å forlate klubben i januar etter en feide med tidligere manager Luiz Felipe Scolari. Ivorianeren skal ha vært på blokka til Manchester City, samt sin tidligere sjef Mourinhos nye klubb Inter, skriver The Sun.

Det var de største navnene. Over til røkla.

* Plymouth-sjef Paul Sturrock har lyst til å beholde Blackburn-spiss Paul Gallagher på permanent basis. 24-åringen er nå på lån, melder Daily Star.

* Flere aviser skriver at Preston er i ferd med å sikre seg Norwichs midtbanespiller Mark Fotheringham på lån.

* Yeovil har prøvd seg på League 1-rival Cheltenhams spiss Damien Spencer, men Cheltenham vil ikke slippe 27-åringen på lån, melder Daily Star.

* Derimot hadde Yeovil mer flaks hos Tottenham. Klubbene er enige om en låneavtale for den 19 år unge forsvarsspilleren Danny Hutchins, i følge Daily Star.

* Blackpool får verken låne Crystal Palace-spissene Shefki Kuqi eller James Scowcroft, igjen i følge Daily Star.

* Nottingham Forest regner med å signere Coventry-ving Gary McSheffrey på lån etter å ha slått Norwich og Sheffield United på målstreken, skriver Daily Mirror.

(Kilde: BBC)

Kommentarer til denne saken