* Vi begynner torsdagen med situasjonen rundt Joe Hart. Sisteskansen er på utlån til Birmingham fra Manchester City, og ifølge blåtrøyene er det nå klart at keeperen blir å finne på St. Andrews også neste sesong.

* Bayern München skal visst nok lede kampen med å sikre seg CSKA Moskvas serber Milos Krasic foran Chelsea.

* Chelsea har også blitt fortalt at forsvarsspilleren Neven Subotic vil koste londonklubben «masse penger» om han skal forlate Borussia Dortmund.

Les også: Arsène Wenger raser etter Porto-tapet

* Den spanske avisa AS skriver torsdag at Sevillas Luis Fabiano har en prislapp på 300 millioner kroner. Angriperen skal være et yndet mål for både Chelsea og Manchester City.

* Mye Chelsea i dagens ryktebørs. Det kanskje viktigste for Chelsea-fansen er situasjonen rundt Joe Cole. Engelskmannen kommer ikke til enighet med blåtrøyene angående en kontraktsforlengning, og nå skal visst nok erkerival Manchester United ha siktet seg inn midtbanespilleren.

* Antonio Caliendo, agenten til Inters back Maicon, har åpnet døren for en overgang til City of Manchester Stadium for brassen.

- City-manager Roberto Mancini har alltid hatt lyst på å ha Maicon i stallen sin, utdyper agenten.

* Hva sier United-fansen til dette?

John O'Shea

er et yndet overgangsobjekt for

Barcelona

til sommeren.

* Premier League-jumbo og kriserammede Portsmouth vil spørre Premier League om de kan få selge spillere til tross for at overgangsvinduet er stengt. Grunnen er at klubben har hele 600 millioner kroner i gjeld og lever på kanten av stupet med tanke på sin egen overlevelse.

Les også: Rasende etter Øvrebø-tabbe

* Everton-spiller Steven Pienaar nekter for at han er på vei til å forlate klubben.

- Merseyside føles som mitt hjem, sier spilleren selv.

* Kenwyne Jones kan være på vei fra Sunderland til Liverpool til sommeren.

* Det er nok av ungdommelig talent i Arsenal-leiren, men til sommeren kan de miste et av sine stjerneskudd. Giles Sunu trives visst nok verken i klubben eller i London, og nå kan Bordeaux bli spillerens nye hjem.

* David Beckham mener Wayne Rooney vil føre England til VM-triumf i sommer etter å ha sett landslagskompisen føre United til seier over AC Milan.

* Roman Pavlutsjenko blir neppe å finne på White Hart Lane etter inneværende sesong. Russeren har lenge blitt linket tilbake til hjemlandet, og skal ha gått til verbalt angrep på Spurs-trener Harry Redknapp etter at russeren følte seg mobbet av den pompøse treneren. Pavlutsjenko har ikke fått mye spilletid denne sesongen, og det går mot et klubbskifte for russeren.

* Alan Curbishley kan ta over som Queens Park Rangers-manager etter at den økonomiske disputten med West Ham nå er historie.

* Og sist, men ikke minst: Sunderland-angriper Darren Bent har sluttet å bruke det sosiale mediet Twitter ettersom «det gjør mer vondt enn godt».

Kilder: BBC, The Sun, Daily Mirror og Daily Express.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her