Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Forsvinner ikke. Helt sikkert.

Chelsea-sjef Carlo Ancelotti vurderer et bud på Benficas brasilianske forsvarsstjerne David Luiz, men vil få konkurranse fra Manchester United og Real Madrid.

Speideren som oppdaget Cesc Fabregas, sier at midtbanegeneralen vil motstå fristelser fra Barcelona og Real Madrid, og kommer til å bli i Arsenal.

Manchester City får konkurranse fra Juventus i kampen om Real Madrids toppscorer Gonzalo Higuain.

Sergio Canales har fått den urealistiske prislappen 150 millioner euro av sin klubb Real Madrid, som dermed håper å skremme bort Chelsea, og både et rødt og et blått lag fra Manchester.

Robinho, som er på utlån til barndomsklubben Santos i Brasil, kommer tilbake til Manchester City neste sesong, om vi skal tro City-keeper Shay Given.

Simon Kjær, den danske forsvarsstjernen til Palermo, ønsker seg til Liverpool.

Werder Bremens midtbanemann Mesut Ozil har avvist forslag om forlenget kontrakt fra den tyske klubben, og drømmer om noe nytt. Arsenal er interessert.

Sunderland har kastet sine øyne på mot Paraguays landslagsstjerne Cristian Riveros, som for tiden spiller for meksikanske Cruz Azul.

Sol Campbells erfaring blir nøkkelen til Arsenals titteljakt resten av sesongen, tror lagkompis Bacary Sagna. Den så du ikke komme før sesongen ...

Sagna kan for øvrig melde om at han ikke har noen planer om å klippe året og få seg en skikkelig jobb: - Jeg har hatt de blonde lokkene i 20 år, helt siden jeg veddet med min far. Da spilte jeg spiss, og han sa jeg kunne få dem om jeg scoret to mål i en kamp.

De slovenske ungguttene Rok Sirk og Miha Blazic (begge 16) er tiltenkt rollen som Birminghams neste stjerner, og er nå på prøvespill i klubben.

Harry Redknapp vifter med Tottenhams sjekkhefte igjen, og følger Ajax’ Urby Emanuelson tett. Ajax ønsker å få litt penger for venstrekanten og må selge ham til sommeren for å få fylt pungen.

Før George Gillett kjøpte sin andel av Liverpool, ønsket han å kjøpe Aston Villa. Liverpool et soleklart andrevalg der altså.

Kilder: Daily Mail, The Independent, BBC, Sky Sports, The Sun, The mirror.

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus

Kommentarer til denne saken