Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Hvem får fyken først?

De engelske tabloidavisene klarer ikke helt å bestemme seg. Avram Grant, Gerard Houllier, Roy Hodgson og Carlo Ancelotti henger alle i en tynn tråd etter sørgelige resultater den siste tiden.

Arsenal fortsetter jakten på en erstatter for skadde Thomas Vermalen. Nå skal klubben være interessert i å sikre seg Liverpools Daniel Agger, som er lite fornøyd med mangelen på tillitt fra Roy Hodgson. For øyeblikket er dansken fjerdevalg som midtstopper på Anfield.

Steve Sidwell er også på flyttefot. Wolverhampton er klare til å snappe opp Villa-spilleren foran nesa på West Ham.

Harry Redknapp vil snakke med styreformann Daniel Levy for å finne ut hvordan klubben ligger an i forhold til å signere David Beckham fra LA Galaxy.

Tottenhams Kyle Walker har hatt et meget godt låneopphold i Queens Park Rangers denne sesongen. Nå er Walker på vei til Aston Villa.

Andy Carroll ser ut til å bli værende på St.James Park ut denne sesongen. Newcastle er ikke interessert i å slippe spissen billig, og Tottenham avviser at de vil gjøre et forsøk på å hente Carroll i dette overgangsvinduet.

Arsene Wenger har ikke mistet troen på laget sitt etter 0-0 mot City i går, og hevder tvert imot at Arsenal kan gå inn i sesongens siste måneder med høy selvtillitt.

En som kan være på vei ut portene på Emirates er Jay-Emmanuel-Thomas. Blackburn skal være meget interessert i å hente angriperen til Ewood Park.

Skysports melder at Stoke og Blackburn leder an i kampen om signaturen til Aston Villas James Collins.

Chelsea jakter Borussia Dortmunds stjerneskudd Nevan Subotic. Den tyske klubben ber Ancelotti om å holde fingrene langt fra fatet. Den 22 år gamle serberen er regnet som en av de beste unge forsvarerne i Europa for øyeblikket.

Wolverhampton-manager Mick McCarthy hyller spillerne sine etter 1-0-seieren mot Chelsea. Nå tror iren på fornyet Premier League-kontrakt for ulvene.

Tidligere Wolves-spiller Robbie Keane kommer stadig nærmere en overgang til Birmingham. Redknapp bekrefter at iren kan forlate klubben.

Emmanuel Adebayor er i vinden om dagen. Nå ønsker både Tottenham og Liverpool å sikre seg togoleseren, melder The Sun.

Liverpool ønsker også å forsterke laget sitt i dette overgangsvinduet. Nå blir Newcastles ving Wayne Routledge linket Anfield. Newcastles nummer ti skal ha en prislapp på rundt 70 millioner kroner.

West Hams tidligere Lazio-spiller Valon Behrami var lenge linket til en kontroversiell overgang til Roma. Nå ser det ut til at sveitseren kan havne i Fiorentina.

En annen spiller som kan komme til å forlate de britiske øyer er Carlos Vela. Valencia ønsker å låne mexicaneren ut sesongen. Samt skaffe seg en avtale om opsjon på kjøp på rundt 20 millioner kroner. Bolton er også interessert i 21-åringen.

Real Madrids Lassana Diarra har fortalt ledelsen at han ønsker å forlate klubben. Manchester United er etter sigende interessert i å hente franskmannen tilbake til England i januar.

HTML EMBED

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken