Samuel Eto’o er nok tapt for Premier League. Den russiske klubben Anzhi Makhachkala, som faktisk holder til i Dagestan, er styrtrik og vil gjøre Eto’o til verdens best betalte fotballspiller med en ukelønn på rundt 2,7 millioner kroner.
(Daily Mirror)

Eto’o eventuelle overgang til Dagestan åpner veien for en løsning for Manchester City og Carlos Tevez. Han kan være mannen som fyller hullene etter Eto’o i Inter. Kommer han nærmere barna han savner så fælt i Argentina da ...
(talkSPORT)

Ryktet om at Swansea vil hente den tidligere franske landslagsspilleren David Trezeguet for å styrke løperrekka dukker opp igjen i dag også.
(Daily Mail)

Hvem signeres før avspark i helgen? Få de siste ryktene fra Premier League på sms. Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

I forsvaret vil Swansea fosterke med Middlesbroughs Matthew Bates.
(Daiy Mirror)

Tottenhams jakt på en spiss er never ending. Ifølge Telegraph kommer Harry Redknapp nå til å gå for Athletic Bilbaos Fernando Llorente. Men The Guardian skriver at den overgangen har gått i vasken og at Spurs nå konsentrerer seg om Villarreals Giuseppe Rossi.
(Telegraph, Guardian)

Stoke vurderer å gi Joey Barton en gullbeslått vei ut av Newcastle ved å tilby rebellen en ukelønn på rundt 60.000 pund.
(Daily Mirror)

Cesc Fabregas ’overgang til Barcelona nærmer seg. En avtale er nær ved å signeres og vil innebære at Arsenal får 30 millioner pund nå, og ytterligere fem millioner pund basert på fremtidige prestasjoner. I tillegg kan Fabregas selv frafalle krav på fire millioner pund han har krav på i kompensasjon fordi Arsenal ved et salg ikke fullfører spillerens kontrakt.
(BBC og The Sun)

Chelsea gjør et nytt forsøk på å hente det brasilianske stortalentet Neymar, selv om klubben har fått nei en rekke ganger tidligere i sommer. Klubben skal være villig til å sponse ungguttens frisørregning om han tar turen til London. Roberto di Matteo var onsdag i Stuttgart og så Neymar score for Brasil da søramerikanerne tapte 3-2 for Tyskland.
(The Sun)

Chelsea-manager Andre Villas-Boas vil også hente midtstopperen Rolando fra sin tidligere klubb Porto.
(footie-online)

Steve Bruce bekrefter at han ønsker at Tottenhams kroatiske midtbaneinnbytter Niko Kranjcar skal bli Sunderlands ellevte signering for sesongen. Men han er også ivrig etter å hente Craig Bellamy fra Manchester City.
(The Sun, Daily Star)

Everton, Aston Villa og Fulham er alle ivrige etter å hente Real Madrid-kant Pedro Leon, etter at 24-åringen nylig sa nei til Getafe.
(The Sun)

Manchester Citys jakt på Arsenals Samir Nasri skal være i ferd med å gå fløyten, og klubben ønsker da heller å hente en kantspiller fra Fiorentina ved navn Alessio Cerci, som i sin tid ble kalt «den nye Messi».
(Daily Star)

Stokes styreformann Peter Coates har fortalt Tottenham at de ikke vil betale mer enn 17 millioner pund for Peter Crouch og Wilson Palacios. Når vi da vet at Tottenham har krevd 18 millioner, skal det kanskje være mulig å bli enige.
(Daily Star)

Bolton håper på en spissdobbel ved å hente både Tuncay fra Wolfsburg og David Ngog fra Liverpool.
(Daily Star, Daily Mirror)

I frykt for at Arsenal kommer til å stikke av med Hugo Rodallega, ønsker Wigan å hente West Bromwich-spiss Peter Odemwingie.
(Daily Mirror)

Everton er villig til å selge Joseph Yobo til Fenerbache, for å gi manager David Moyes litt finansielt handlingsrom.
(Daily Mirror)

Arsenal har hørt at Tottenham er interessert i Twentes costaricanske landslagsspiss Bryan Ruiz, så da må de også gjøre et forsøk på å hente ham.
(Daily Mail)

Newcastle vurderer Bayer Leverkusen-spiss Eren Derdiyok.
(Daily Mail)

Jose Enrique skal straks være klar for Liverpool for rundt 5,5 millioner pund, og Newcastle skal hente PSVs Erik Pieters for omtrent samme pris for erstatte Enrique.
(Daily Express)

Wigan ønsker å hente tenåringsspiss Nouha Dicko fra Strasbourg.
(The Sun)

QPR har signert den irske keeperen Brian Murphy.

Blackburn har budt på Leicester-forsvarer Sol Bamba.

Norwich kobles til Liverpools spanske forsvarer Daniel Ayala, men må kjempe med Swansea om 20-åringens signatur.

Og med nyheten om at Wolverhampton ønsker å låne Tottenhams Robbie Keane, har vi faktisk nevnt alle 20 Premier League-lagene i dag - bortsett fra Manchester United!
(Metro.co.uk)

Få de siste ryktene fra Premier League på sms. Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

HTML EMBED