Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Disse beina er løsningen på Alex Fergusons problemer.

Ghanas landslagskaptein fra VM i fjor, Stephen Appiah, er for tiden uten klubb etter at kontrakten hans med Cesena gikk ut i sommer. Blackburn kan tenke seg å tilby den 30 år gamle defensive midtbanespilleren en mulighet til igjen å få spille fotball på toppnivå.
(Daily Mirror)

Den nye Sunderland manageren Martin O’Neill vurderer muligheten for å kalle tilbake Asamoah Gyan fra Al Ain i De forente arabiske emirater, der ghaneseren er på lån.
(Daily Mirror)

Wesley Sneijder var ønsket av Manchester United i sommer, men overgangen kom aldri i stand. Det angrer nok Sir Alex Ferguson på etter å ha sett sitt tannløse lag bli slått ut av Champions League. Derfor kommer det et bud på 25 millioner pund til Inter i januar for den nederlandske playmakeren.
(Caught Offside)

Fulham ligger best an i kampen om Bristol Citys kantspiller Albert Adomah, men også Aston Villa, Everton, Bolton, Sunderland og Stoke er interessert i 23-åringen.
(Daily Mail)

Manchester Citys Edin Dzeko skal ha vært i kontakt med sin landsmann i Juventus, Andrea Barzagli, for å sjekke forhøre seg om en mulig overgang til den italienske storklubbe. Dzekos agent har imidlertid rykket ut og nektet for at Dzeko har planer om å forlate Premier League.
(TalkSport)

Joe Cole kommer neppe til å returnere til Liverpool etter låneoppholdet i Lille. Venner av spilleren sier at han trives så på den froskelårspisende siden av Kanalen at han ønsker å bli der videre.
(Goal)

Manchester United er enig med Dallas Texans om en overgang for spissen Roberto Carlos Brito Rojas (18). Venezuelaneren skal trene med United i ett år.
(Daily Mail)

Den irske landslagsspilleren Simon Cox innrømmer at han muligens må forlate West Brom for å få spilletid nok til bli tatt ut i den irske EM-troppen.
(Birmingham Mail)

Sevilla er fortsatt interessert i Tottenhams Giovanni dos Santos, men har tidligere reagert på prisen London-klubben krever for den offensive midtbanespilleren.
(Daily Mirror)

Wolverhampton-manager Mick McCarthy innrømmer at han ønsker å hente Arsenals Emmanuel Frimpong til Molineux.
(Daily Mirror)

Evertons speiderkorps vurderer for tiden Mons-spiss Jeremy Perbet.
(Daily Mirror)

Liverpool følger Macclesfields 16 år gamle forsvarsspiller George Whiteoak.
(Daily Mirror)

QPR-manager Neil Warnock ønsker å hente Darren Ambrose fra sin tidligere klubb Crystal Palace for rundt to millioner pund.
(The Sun)

Tottenham-spiss Roman Pavljutsjenko skal ha fått så mange som sju tilbud å tygge på i januar-vinduet, men ingen av dem kommer fra Lokomotiv Moskva.
(Daily Mail)

Bolton følger Heerenveen-forsvarer Jeffrey Gouweleeuw (20).
(Daily Mail)

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken