Inter har angivelig sett seg ut enda en Manchester United-spiller de vil hente til Milano for trener Antonio Conte. Nå dreier det seg om midtbanespilleren Nemanja Matic (31), hevder blant andre Football Italia. Serberen påstås å ha en stadig vanskeligere relasjon til manager Ole Gunnar Solskjær, og har bare spilt i fem United-kamper så langt i sesongen.

Tuttosport påstår at Manchester United har kommet fram til en muntlig avtale om å hente spissen Mario Mandzukic (33) i januarvinduet. Kroaten ble for ikke lenge siden satt i forbindelse med en klubb fra Qatar, men den overgangen ble aldri noe av. Mandzukic, som ikke er en del av Juventus' Champions League-tropp denne sesongen, forsvinner trolig fra torinolaget i neste vindu.

For ikke lenge siden rapporterte samme Tuttosport at Juventus ville jobbe for å få til en byttehandel med Manchester United. Da ble det påstått at Mandzukic og en annen spiller som ikke ble inkludert i Champions League-troppen, Emre Can (25), kunne bli sendt som betaling for Paul Pogba.

Ivan Rakitic (31) er en annen kroat som også har blitt koblet til Manchester United i en ikke altfor fjern fortid. Daily Mail melder at Rakitic antyder han må se seg om etter en ny arbeidsgiver, siden det har blitt lite førstelagsspill for Barcelona den siste tida.

Samme avis rapporterer at Man. United ser mot en beydelig yngre midtbanesforsterkning i mexicaneren Francisco Cordova (22) fra Mexico City-baserte Club América. Her må Solskjær og kompani imidlertid regne med konkurranse fra Sevilla og Benfica. Cordova har nylig debutert for Mexicos landslag.

Arsenal-stjernen Mesut Özil (30) rykker stadig nærmere en overgang til besteforeldrenes hjemland Tyrkia og Fenerbahce, skal vi tro diverse tyrkiske medier. Avisa Takvim mener å vite at klubbene er i samtaler om en utlånsavtale som skal gjelde fra januar for Özil. Den mangeårige midtbaneprofilen på Emirates har ikke vært med i noen av manager Unai Emerys tre siste kamptropper.

Ifølge Daily Mirror er Özil til og med redd han kan ha spilt sin siste kamp for Arsenal.

Manchester City skal ha en tilbakekjøpsklausul på Sporting Gijóns midtbanespiller Manu Garcia (21), men den må benyttes i løpet av de to neste sesongene, skriver Manchester Evening News. Garcia dro tilbake til moderklubben i sommer og signerte da på en femårskontrakt, etter flere år med utlån fra City til klubber i Spania, Nederland og Frankrike.

Brighton skal være i kontakt med Barcelona, riktignok den ecuadorianske klubben Barcelona SC, angående et utlån for vingen Billy Arce (21). Det melder Argus. Arce ble nylig dømt til 30 dagers fengsel i hjemlandet Ecuador på grunn av fyllekjøring.

Det er ventet at West Ham kommer ti å sende det tidligere Everton-talentet Nathan Holland (21) på utlån i januar, skriver Football Insider. Midtbanespilleren fra Manchester er inne i sin tredje sesong som Hammers-spiller, men har fortsatt ikke fått annet enn ligacupkamper under beltet.

Samme sted kan vi lese en av de store opprykskandidatene til Premier League, Leeds United, har pekt seg ut Rangers-manager Steven Gerrard som en erstatter dersom suksesstrener Marcelo Bielsa gir seg på Elland Road.