Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Championship-klubb skal ha vært interessert i både Cavani og Ibrahimovic i januar.

Leeds-eier Andrea Radrizzani avslører at han forsøkte å signere både Edinson Cavani fra PSG og Zlatan Ibrahimovic, som nå er i Milan, i januarvinduet. Det skriver Daily Mail.

Apropos Smalling, så skal Arsenal ifølge Metro ha ønsket å signere midtstopperen, men United skal ha krevd 25 millioner pund for engelskmannen.

Spurs-forsvarer Jan Vertonghen er ifølge Mirror usikker på om han ønsker å signere en ny kontrakt og bli i klubben også neste sesong.

Les også: United-stjernens lekkede WhatsApp-melding vekker oppsikt i England

På et litt annet sted i London skal Arsenal-toppene være trygge på at de makter å lande en avtale med Real Madrid rundt Dani Ceballos. 23-åringen er på lån i Arsenal, men klubben skal føle seg trygg på at låneavtalen kan forlenges om sesongen strekker seg lenger enn til 30. juni. Det skriver Standard.

Leicester blir koblet til Atalanda-forsvareren Timothy Castagne, ifølge Leicester Mercury.

Samtidig skriver Derby Telegraph at Derby kan komme til å signere Fenerbahce-spilleren Ferdi Kadioglu. 20-åringen har blant annet aldersbestemte landskamper for Tyrkia.

Det er fortsatt i det blå når Premier League-sesongen går i gang igjen, men Express skriver nå at sommervinduet i 2020 kan komme til å holde åpent frem til januar dersom koronaviruset fortsetter å holde engelsk fotball utsatt.

La Gazztta dello Sport skriver at Manchester United er klar til å gjøre Chris Smallings avtale med Roma til permanent, såfremt de signerer Napolis midtstopper Kaliou Koulibaly.

Les også: Solskjær avslører: - Liverpool ville ha meg

Én som er påvirket av koronaviruset, er Emmanuel Adebayor. 36-åringen, med en fortid i både Arsenal, Manchester City og Tottenham, står nå fast i Benin. Spissen, som nå spiller i Paraguay, skulle reise hjem til sin familie i Togo, men måtte innom Benin hvor han nå er i 15 dagers isolasjon. Det skriver Talksport.

Chelsea skal ha puttet kontraktsforhandlinger med spillere på vent som følge av koronaviruest, skriver The Telegraph. London-klubben har fire spillere (Olivier Giroud, Pedro, Willy Caballero, Willian) på utgående kontrakter.

Kommentarer til denne saken