Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Mye skal dreie seg om hvordan Liverpool ønsker å opptre på overgangsvinduet til sommeren.

Det er franske Le10 Sport som melder at Liverpool skal være åpne for å selge Sadio Mané til sommeren. Senegaleseren er ved flere anledninger blitt koblet til Real Madrid, og skal være ønsket av Zinedine Zidane, hevder det franske nettstedet.

Grunnen til at Liverpool skal være åpne for et salg av Sadio Mané, skal være at de selv anser RB Leipzig-stjernen Timo Werner som hans perfekte erstatter, hevder Le10 Sport.

Den italienske avisen Tuttosport skriver at Juventus er veldig interesserte i å sikre seg Raúl Jiménez fra Wolves, men at de frykter at de kommer til kort dersom Manchester United også blander seg inn. Det er tidligere blitt hevdet av andre aviser at Ole Gunnar Solskjær også titter på den mexicanske angriperen.

Les mer: Vi følger overgangsvinduet LIVE

Den franske avisen Le Parisien skriver at Paris Saint-Germain gir opp kampen om Kalidou Koulibaly fra Napoli, fordi de mener prisen er for høy. De hevder nemlig at napolitanerne ønsker 70 millioner euro, og at det derfor er Manchester United som nå seiler opp som den store favoritten til å sikre seg senegaleseren.

Ifølge den spanske avisen AS skal Arsenal og Atlético Madrid begge være interesserte i en byttehandel der Alexandre Lacazette går til den spanske hovedstaden, mens landsmann Thomas Lemar skriver under på Emirates Stadium.

Marash Kumbulla skal ha stått på ønskelisten til flere store klubber, men ifølge Corriere dello Sport er det Chelsea som ligger lengst fremme i køen for Hellas Verona-spilleren. Også Lazio, Inter og Borussia Dortmund jager visstnok albaneren.

Den spanske avisen Mundo Deportivo hevder at Óscar Rodríguez, som denne sesongen har vært på lån i Leganés fra Real Madrid, er ønsket av flere klubber. Blant dem skal være Wolves, Lazio og Schalke 04.

Estudiantes er såpass fornøyde med lånet til Marcos Rojo at de ønsker å beholde ham, forteller klubbdirektør Agustín Alayes til argentinske Infocielo. Den argentinske landslagsspilleren har fortsatt kontrakt med Manchester United.

Den svenske siden fotbollstransfers.com skriver at Häcken-talentet Ali Youssef er ønsket av Sheffield United. 19-åringen har kontrakt med Allsvenskan-klubben frem til 2023.

Ifølge den portugisisk statskanalen RTP så virker det sannsynlig at sportsdirektøren Luis Campos tar turen til Tottenham. Det er nylig blitt rapportert at portugiseren ønsker seg vekk fra Lille, samt er kjent for å ha et godt forhold til José Mourinho.

Kommentarer til denne saken