Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Hevder Real Madrid kan komme til å tilby Martin Ødegaard i en bytteavtale.

Det er The Sun som denne uken skriver at Real Madrid fortsatt skal være svært interessert i å sikre seg Paul Pogba fra Manchester United. Problemet skal imidlertid være at også Real Madrid har fått merke koronakrisen og vil trolig ikke ha mulighet til å bla opp de summene United eventuelt vil kreve. Real Madrid har likevel et håp om at United vil la seg friste av en byttehandel der Martin Ødegaard, James Rodriguez, Lucas Vazquez og Brahim Diaz går motsatt vei, skriver The Sun. Avisen poengterer imidlertid at Ole Gunnar Solskjær ikke skal være lysten på å kvitte seg med Pogba. Og skal vi tro en rekke oppslag i spansk presse denne våren, så virker en byttehandel som inkluderer Ødegaard svært lite sannsynlig. Både Marca og AS har gjentatte ganger antydet at Real Madrid har planer om å satse på nordmannen som denne sesongen er på lån hos Real Sociedad.

RB Leipzig-angriper Timo Werner blir stadig koblet til Liverpool, men The Mirror skriver at Merseyside-klubben ikke har noen planer om å betale utkjøpsklausulen til tyskeren på 50 millioner pund i sommer. Avisen hevder at Liverpool ikke føler at Werner er mer verdt enn 30 millioner pund i dagens marked.

Les også: 18 av 20 PL-klubber har levert økonomiske tall. Det som kom frem bør skremme fansen

Nettstedet Football Insider hevder at Tottenham er i ferd med å tilby Bournemouth-profil Ryan Fraser en lukrativ kontrakt. Skottens kontrakt med Bournemouth går ut til sommeren og han står nå fritt til å forhandle med andre klubber. Tottenham skal ha Fraser høyt oppe på ønskelisten, men andre engelske medier har tidligere hevdet at også Arsenal er interessert i spilleren.

Chelsea skal være på jakt etter en ny venstreback og klubben blir nå koblet til Nicolas Tagliafico i Ajax. The Telegraph skriver at London-klubben har fått beskjed om at argentineren vil være tilgjengelig for 22,4 millioner pund. Chelsea har tidligere blitt koblet til Leicester-back Ben Chilwell, men han vil trolig være et langt dyrere alternativ. Dermed gjenstår det å se om manager Frank Lampard kan la seg friste av Ajax-backen i stedet.

Les også: Ekspertene spår. Dette blir sommerens villeste overganger (+)

Tiden til David Luiz i Arsenal ser ut til å gå mot slutten ettersom kontrakten til 33-åringen går ut i juni. Sky Sports melder at klubben ikke har tatt noe initiativ til å forhandle med brasilianeren om en ny avtale.

Manchester Evening News skriver at Odion Ighalo har personlig bedt om å forlenge sitt låneopphold hos Manchester United fra Shanghai Shenhua. Det gjenstår å se om partene lykkes med å få på plass en ny låneavtale.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg