Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Pau Torres skal være interessert i en overgang til Manchester United.

Harry Kane har den siste tiden blitt koblet til Real Madrid, da det har blitt spekulert i om Erling Braut Haaland og Kylian Mbappe blir for dyre for storklubben. Ifølge Talksport mener imidlertid klubbens tidligere president Ramon Calderon at klubben heller ikke vil ha råd til å hente Kane fra Tottenham.

Trolig må du lengre ut på landet for å få Liverpool-fansen til å tro dette, men Fichajes hevder Jürgen Klopp skal være interessert i å hente Luis Suarez tilbake til klubben dersom Mohamed Salah drar. Egypteren har blitt koblet til klubber som PSG, Real Madrid og Barcelona, mens Sadio Mané og Roberto Firmino har slitt mer foran mål. Nettstedet hevder Klopp ønsker er erfaren målscorer i stallen.

Klubbløse Diego Costa kommer til å spille for Benfica neste sesong, melder blant andre Mundo Deportivo og A Bola. 32-åringen ble enig med Atletico Madrid om å terminere kontrakten i desember.

Pau Torres er blant midtstopperne som har blitt nevnt i forbindelse med Manchester United den siste tiden. Ifølge Manchester Evening News er Villarreal-spilleren interessert i en overgang til Old Trafford. 24-åringen har startet 26 kamper i La Liga denne sesongen.

Hugo Lloris' tid i Tottenham kan nærme seg slutten og tidligere denne uken ble sisteskansen koblet til Manchester United. Tidligere Spurs-spiller Alan Hutton ber nå klubben hente Sam Johnstone fra WBA som erstatter for franskmannen, melder Talksport.

Arsenal-legenden Ian Wright sier på sin egen podkast at Arsenal bør signere Martin Ødegaard på en permanent avtale fra Real Madrid i sommer. Den tidligere spissen er svært imponert over det nordmannen har prestert den siste tiden.

Sunderland er i samtaler med Wolverhampton om en overgang for Dion Sanderson, skriver Daily Mail. 21-åringen er lånt ut fra Wolves til Sunderland denne sesongen, og nå ønsker Leage One-klubben å hente 21-åringen permanent for to millioner pund.

Ifølge spanske El Confidencial ønsker Barcelona å selge Antoine Griezmann og Philippe Coutinho denne sommeren for å gjøre plass til nye krefter. Radio Catalunya melder imidlertid at Griezmann ønsker å bli og kjempe for en plass på laget.