Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Overgangsryktene tiltar i styrke rundt flere av de største stjernene.

Tuttosport melder nok en gang at Juventus ønsker å kjøpe Paul Pogba tilbake fra Manchester United til sommeren. Avisen hevder også at Paulo Dybala kan være aktuell som en del av avtalen.

I avisen Manchester Evening News hevdes det at Tottenham absolutt ikke ønsker å selge Harry Kane til en annen Premier League-klubb. Begge Manchester-klubbene skal være interessert.

Ifølge Football Insider er Bayern Munchen interessert i å signere Son Heung-min fra Tottenham. Tyskerne ønsker å finne en løsning for å kunne signere sørkoreaneren.

Les også

Stusser over Haaland-rykte: - Vet ikke hvor det kommer fra

Gianluigi Donnarumma er ettertraktet. AC Milan-keeperens kontrakt går ut etter sesongen og skal være sterkt ønsket av blant annet Chelsea, Manchester United, Juventus og Real Madrid, ifølge den italienske journalisten Gianluca di Marzio.

Georginio Wijnaldum kan være på vei til Barcelona, ifølge Marca. Avisen hevder spanjolene er favoritter til å signere nederlenderen, men at de også får konkurranse dfra Chelsea, Juventus og PSG.

Leeds United-spiss Rodrigo har dementert ryktene om at han ikke er fornøyd i klubben, ifølge Leeds Live.

Les også

Fikk kraftig kritikk av Ferguson etter Pogba-overgang: - Det største komplimentet jeg kan få

Arsenals Lucas Torreira er for tiden på lån til Atletico Madrid, men er nå ønsket av Boca Juniors etter sesongen, skriver ESPN.

Lucas Vazquez kommer til å forlate Real Madrid etter sesongen skriver ABC. Ifølge mediet er Chelsea, Bayern Munchen og Manchester United med i kampen om 29-åringen.

Manchester United er villig til å inkludere Donny van de Beek i en avtale med Juventus som inkluderer Adrien Rabiot, ifølge Tuttosport.