Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Ekspert tror Manchester United vil beholde Jesse Lingard.

Gary Neville utelukker ikke at United-ledelsen vil være interessert i å se Lingard bli værende på Old Trafford etter sitt imponerende låneopphold hos West Ham. Det vil imidlertid ikke falle i god jord hos West Ham som skal være desperate etter å gjøre overgangen permanent. London-klubben har ikke sikret seg noe opsjon på kjøp, men Sky Sports melder at West Ham planlegger å gjøre det som kreves for å signere engelskmannen etter sesongen. The Mirror hevder at Manchester United vil kreve 30 millioner pund for spilleren dersom en overgang skulle bli aktuelt.

Chelsea er én av storklubbene som angivelig jakter den norske Dortmund-spissen Erling Braut Haaland. Skulle de blåkledde fra Stamford Bridge ikke lykkes i jakten på nordmannen blir Romelu Lukaku sett på som et alternativ. Italienske Calciomercato skriver at London-klubben vil være villige til å betale 100 millioner euro for den 27 år gamle belgieren.

Tidligere Bournemouth-manager Eddie Howe hevdes å være aktuell for jobben som Celtic-manager. Dersom Howe skulle ta over den skotske storklubben håper han å gjøre Joshua King til Celtic-spiss, skriver The Sun. King har for øyeblikket kontrakt med Everton ut sesongen, men etter å ha fått lite spilletid denne sesongen er det sjanser for at den norske landslagsspissen vil se seg om etter en ny arbeidsgiver til sommeren. Om Celtic kan være interessant gjenstår å se.

Manchester City så lenge ut som favoritter til å kunne sikre seg Lionel Messi fra Barcelona da argentineren ytret misnøye mot egen klubb i fjor. Nå skriver Marca at City ikke har noen planer om å dra på jakt etter én av tidenes beste fotballspillere før han eventuelt gir utrykk for at han ønsker å forlate Barcelona.

Eurosport melder at Manchester City jobber med å få både Phil Foden og Raheem Sterling til å skrive under på nye kontrakter. Nylig signerte belgiske Kevin de Bruyne en ny avtale med serielederen, men nå vil City-ledelsen at Foden og Sterling gjør det samme før sesongen er over. The Telegraph melder imidlertid at kontraktsforhandlingene mellom City og Sterling er satt på vent frem til sommeren.

Tottenham viser interesse for den danske midtstopperen Jannik Vestergaard, skriver Daily Express. Spurs og hovedtrener Jose Mourinho skal ha et ønske om å forsterke midtforsvaret i neste overgangsvindu. I utgangspunktet er det slovakiske Milian Skriniar som topper ønskelisten, en spiller Tottenham også tidligere har forsøkt å signere. Skulle de mislykkes igjen skal klubben angivelig se på Vestergaard som et mulig alternativ.

Både West Ham og Southampton blir koblet til 23 år gamle Yangel Herrera fra Venezuela. Midtbanespilleren er for øyeblikket på lån fra Manchester City til Granada, men Goal.com skriver at de to Premier League-klubbene kan være interessert i å signere 23-åringen etter sesongen.

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten