Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Storklubb skal ha Erling Braut Haaland som sitt hovedmål, ung midtbanespiller hevdes å være interessert i Manchester United-overgang og Arsenal-profil kan forsvinne.

Jesse Lingard har imponert stort på sitt lån i West Ham, men ifølge Goal er den Manchester United-eide spilleren usikker på hva han skal gjøre til sommeren. West Ham skal være interessert i å sikre seg spilleren på permanent basis, men det er ikke sikkert Lingard ønsker det, melder nettstedet.

West Hams midtbanemann Declan Rice har lenge blitt koblet med Manchester United og 22-åringen skal være interessert i en overgang, ifølge Manchester Evening News.

LES OGSÅ: Solskjær om Lingard: - Kunne vært egoistiske

Arsenal-keeper Bernd Leno sier han er åpen for et nytt eventyr i karrieren. Han kan også avsløre at det ikke har vært forhandlinger med Arsenal om en ny kontrakt der, skriver The Times.

Erling Braut Haaland er nå Barcelonas hovedmål for sommerens overgangsvindu, ifølge Mundo Deportivo. Nordmannen kobles også med Real Madrid og et knippe av toppklubbene i Premier League.

Barcelona skal følge seg trygge på at de lander midtstopperen Eric Garcia fra Manchester City i sommer, hevder spanske Sport. Garcia er tilgjengelig på gratis overgang.

Juventus ønsker å hente tilbake spissen Moise Kean fra Everton. De blå ønsker rundt 50 millioner euro for spilleren eller en byttehandel som sender franske Adrien Rabiot eller tyrkeren Merih Demiral i motsatt retning, melder Gazzetta dello Sport.

LES OGSÅ: Rodgers var rasende på stjernene. Nå får han ros av England-sjefen

Chelsea vurderer en byttehandel med Juventus for å sikre seg venstrebacken Alex Sandro. Londonklubben håper å sende Emerson Palmieri til Torino, ifølge Calciomercato.

Aston Villa skal ha gitt Chelsea beskjed om at de ikke ønsker å gjøre lånet til Ross Barkley til en permanent overgang. Nå seier angivelig West Ham opp som favoritt til å sikre seg 27-åringen, hevder Teamtalk.

Everton-vingen Bernard skal stå på ønskelisten til Real Betis-trener Manuel Pellegrini, ifølge spanske Fichajes.

Liverpool skal ha en mulighet til å vinne kampen om den ettertraktede unggutten Eduardo Camavinga. Han vil da bli en erstatter for Georginio Wijnaldum, som står uten kontrakt med de røde til sommeren, skriver Daily Express.

LES OGSÅ: Neville advarer Manchester United: - De kan ikke fortsette med det

Manchester United, Chelsea og Tottenham skal alle følge med på situasjonen til Torino-spissen Andrea Belotti, melder Tuttosport.

Portugisiske Sporting ønsker å sikre seg den spanske backen Pedro Porro fra Manchester City. Spilleren har vært på lån i Sporting denne sesongen og vil koste klubben 8,5 millioner euro, ifølge Goal.

Newcastle skal ikke være bekymret over kontraktsituasjonen til vingen Jacob Murphy, selv om både Rangers og Watford skal ha vist interesse for spilleren. 26-åringens avtale strekker seg fram til sommeren 2022, skriver Newcastle Chronicle.

LES OGSÅ: Ferdinand med spissråd til Solskjær: - Et godt alternativ til Haaland og Kane

Arsenal kommer trolig ikke til å tilby veteran David Luiz en ny kontrakt. Manager Mikel Arteta ønsker heller å la den unge franskmannen William Saliba få en mulighet til å imponere før neste sesong, melder Football London.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen