Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Liverpools stjerneangriper kobles bort fra klubben.

Det er franske Le Parisien som melder at Mohamed Salah ønsker å forlate Liverpool til sommeren. Én av klubbene som skal være interessert i egypteren hevdes å være Paris Saint Germain. Le Parisien skriver at PSG vil legge inn et bud på Salah dersom de selv mister deres stjernespiller Kylian Mbappé som også kan finne på å flytte på seg i det neste overgangsvinduet. Det franske stortalentet har blant annet blitt koblet til Real Madrid, men PSG har et sterkt ønske om å beholde 22-åringen.

Les også: Profilens private Mourinho-tirade lekket på nett

Talksport hevder Liverpool har kommet til enighet med RB Leipzig-forsvarer Ibrahima Konate om en femårskontrakt og det ventes at 21-åringen vil flytte til Anfield i sommer. Talksport har snakket med journalist Fabrizio Romano som mener en overgang nærmer seg. Konate skal ha en utkjøpsklausul på cirka 30 millioner pund og klubbene hevdes nå å diskutere detaljene knyttet til betalingen av overgangssummen.

Ny dokumentar om sir Alex Ferguson. Se traileren under:

Italienske Corriere dello Sport skriver at Tottenham har hatt samtaler med Inter-manager Antonio Conte om den ledige hovedtrenerjobben i London-klubben. Conte som nylig sikret seieren med Inter i Serie A skal ikke ha blitt enige med Tottenham om noen avtale, men det hevdes at det kan bli aktuelt med et nytt møte senere. Conte skal også ha samtaler med klubbledelsen i Inter for å snakke om sin egen fremtid, skriver avisen.

Les også: Reagerer på bildene av Hazard etter storkampen

Nylig ble det kjent at Jose Mourinho blir manager i Roma fra og med neste sesong. Portugiseren fikk nylig sparken i Tottenham etter flere svake resultater, men det skal angivelig ikke hindre Mourinho fra å ville hente noen av spillerne på laget fra Nord-London. Football.London skriver at Mourinho kan være interessert i å hente både Lucas Moura og Erik Lamela fra Tottenham i sommer.

The Sun skriver at Brighton er interessert i å muligens signere den senegalesiske angriperen Mbaye Diagne fra Galatasaray. Senegaleseren har siden januar vært på utlån til West Bromwich. Diagne blir imidlertid neppe værende der ettersom klubben går mot nedrykk fra Premier League. Spilleren skal likevel ha imponert Brighton som vurderer å prøve å signere ham til sommeren, melder The Sun.

Franske RMC Sport melder at Paris Saint-Germain er lystne på å forsterke forsvaret før neste sesong og at de kan være interessert i å hente tilbake Serge Aurier fra Tottenham Hotspur. Den ivorianske høyrebacken har variert i sine prestasjoner i løpet av sin tid i Spurs. Til sommeren har han kun ett år igjen av sin avtale med klubben fra Nord-London og det er ikke utenkelig at Tottenham vil være interessert i å selge 28-åringen i sommer.