Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

David De Gea skal angivelig ha gjort helomvending om sin egen fremtid i Manchester United.

Manchester Uniteds spanske keeper David De Gea har blitt ryktet bort fra klubben den siste tiden etter å lagt bak seg en sesong med mindre tillit fra trener Ole Gunnar Solskjær. Men nå skriver tabloidavisen The Sun at det forventes at De Gea blir værende i United. Avisen hevder at spanjolen har troa på at Solskjær vil gi han rollen som førstekeeper neste sesong.

Chelsea ønsker å signere Inter-vingback Achraf Hakimi, melder The Times. PSG skal også angivelig være interessert i 22-åringen, som ankom Inter forrige sommer.

Les også: Forbannet Østigård marsjerte inn på klubbsjefens kontor: - Jeg sa tydelig ifra

Everton er på jakt etter ny trener etter at Carlo Ancelotti forlot klubben til fordel for Real Madrid. Nå skriver Daily Mail at tidligere Liverpool- og Newcastle-manager Rafael Benitez er en seriøs kandidat for trenerjobben i Everton. Spanjolen har de siste årene trent den kinesiske klubben Dalian Professional, men er nå uten trenerjobb.

Barcelona skal vurdere å legge inn et bud på Manchester City-stjernen Raheem Sterling, hevder den spanske avisen Sport. Engelskmannen skal bli sett på som den ideelle erstatteren til Ousmane Dembele, om han ikke forlenger kontrakten med Barcelona.

Les også: Hevder Haaland er åpen for gigantovergang til Chelsea

Tottenham er ifølge franske RMC Sport i samtaler med Borussia Mönchengladbach-spilleren Marcus Thuram om en overgang denne sommeren. Den franske vingen er tatt ut i Frankrikes EM-tropp, og er som navnet antyder sønnen til legenden Lillian Thuram.

Arsenal skal være siste klubb som også ønsker å hente Brighton-midtstopper Ben White, melder The Mirror. 23-åringen skal også være ønsket av Liverpool, Tottenham og Manchester United.

Roma skal være nærme å signere Arsenals Granit Xhaka, hevder den italienske avisen Corriere dello Sport. Sveitseren har vært Arsenal-spiller siden 2016.

Les også: Keane fikk Henderson til å le. Men Liverpool-kapteinen fnyser av kritikken

RB Leipzigs ettertraktede midtbanespiller Marcel Sabitzer, som tidligere har blitt koblet til Tottenham, skal ha et ønske om å forlate den tyske klubben, melder The Athletic. Ifølge den engelske nettavisen kan østerrikeren forlate klubben for en sum rundt 15 millioner euro denne sommeren.

West Ham skal være veldig interessert i å hente Jesse Lingard på en permanent overgang, hevder The Sun. Engelskmannen har det siste halvåret vært utlånt fra Manchester United til London-klubben, og har imponert stort for West Ham.

Leeds skal være interessert i å signere Fulhams Harrison Reed denne sommeren, melder Daily Mail.

Reklame

Sikre deg sommerens morsomme lesestoff