Real Madrid-sjef Carlo Ancelotti har ifølge ESPN fortalt klubben at han ønsker å signere sin tidligere elev Richarlison. Den spanske hovedstadsklubben vil nå angivelig ta kontakt med Everton for å se om det er mulig å få til en avtale.

Erling Braut Haaland fortsetter å kobles med en overgang til Chelsea. Denne gang er det nettstedet 90min som sier at London-klubben er villige til å by 150 millioner pund for å sikre seg nordmannen etter at de skal ha vært i kontakt med hans representanter. Borussia Dortmund har imidlertid tidligere i sommer fortalt at de ikke ønsker å selge i sommer.

Les også: Vålerenga tilbyr Martin Linnes kontrakt

En annen klubb som skal være interessert i Haaland er Manchester City. Pep Guardiola skal imidlertid ha sagt til den katalanske kanalen TV3, gjengitt av Daily Mail, at klubben ikke vil ha råd til en ny spiss i den prisklassen og at det dermed er større sjanser for at de ikke vil kjøpe en ny angriper i sommerens overgangsvindu, . Harry Kane blir også koblet med en overgang til de lyseblå, men Tottenham forventes også å kreve en sum i milliardklassen dersom de skal la ham gå.

Jorginho har vært viktig brikke i både Chelsea-laget som vant Champions League forrige sesong og på det italienske landslaget som skal spille EM-finale mot England på søndag. Jorginhos agent sier at det har vært interesse fra andre klubber, men at midtbanespilleren selv er interessert i å forlenge med blåtrøyene, melder Radio Marte.

Marcel Sabitzer har blitt koblet med en overgang bort fra RB Leipzig. Ifølge 90min kan klubbkapteinen bli tilgjengelig for rundt 17 millioner euro i sommerens overgangsvindu. Hans kontrakt med den tyske klubben går ut om ett år.

Ruben Vinagre ser ut til å være ferdig i Wolverhampton. Football Insider melder at Premier League-klubben er enige med Sporting Lisboa om en overgang for den 22 år gamle portugiseren. Avtalen skal angivelig ligge på 8,6 millioner pund.

Les også: Messi med stikk mot Mina da Argentina ble klare for finale

Tottenham kobles til flere forsvarsspillere om dagen. Nå melder Daily Mail at London-klubben ser på mulighetene for å hente Sassuolos Mert Muldur. West Ham skal også være interessert i den 22 år gamle tyrkeren.

Southampton skal være overbevist om at de vil sikre seg spissen Adam Armstrong i sommer. Ifølge Football League World kan overgang for 24-åringen, som banket inn 28 mål for Blackburn i Championship forrige sesong, ligge på rundt 10 millioner pund pluss tilleggsklausuler.