Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Storklubbene er i ferd med å finne sine overgangsmål for sommeren, og Arsenal har pekt seg ut en keeper i Championship.

Chelsea er på jakt etter ny spiss, og det har vært flere navn på lista, blant de Erling Braut Haaland. Nå melder tyske Bild at klubben har vendt blikket mot Bayern Münchens Robert Lewandowski. Chelsea skal ha forhørt seg med polakkens agent, om framtiden i den tyske storklubben. 32-åringen har kontrakt fram til 2023, og skal ha en markedsverdi på omkring 600 millioner.

Nå kommer rapportene fra Arsenal omkring en potensiell nysignering. Aaron Ramsdale skal være øverst på ønskelisten når det kommer til keepere, og London-klubben skal nå være klar for å legge inn et bud på 300 millioner kroner. Ramsdale var en del av Englands EM-tropp, og leverte en god sesong for Sheffield United i Premier League. Det melder TalkSport, men Times hevder at Sheffield ønsker omkring 30 millioner mer.

Les også: McGregors luksuskjøp vekker oppsikt: - Jeg kan gjøre hva jeg vil

The Sun hevder å vite at Chelsea skal være positive til å sende spissen Tammy Abraham på lån til London-rivalen Arsenal. Det ryktes at 23-åringen er ønsket av flere klubber, blant annet Tottenham og West Ham.

Liverpool ser for seg å selge unna flere av førstelagsspillerne denne sommeren, og navnene det gjelder skal Nathaniel Phillips, Harry Wilson, Divock Origi, Neco Williams og Xherdan Shaqiri blant navnene. Liverpool Echo melder at klubben ser for seg å tjene omkring 700 millioner kroner.

Athletic skriver samtidig at Anfield-klubben har rett blikket mot en ny spiller i angrepsrekka. West Hams Jarrod Bowen skal være det ferskeste navnet på Jürgen Klopps ønskeliste, etter gode prestasjoner for London-klubben forrige sesong. 24-åringen ses på som et godt alternativ til de tre plassene foran.

Nå kommer Daily Mail med overraskende nyheter angående Manchester United, og en potensiell storsignering. Bayern Münchens Leon Goretzka skal etter sigende ha blitt tilbudt en ukelønn på vanvittige 2 millioner kroner, hvis han skriver under for klubben etter at kontrakten med den tyske storklubben går ut neste sommer. Bild hevder derimot at Real Madrid har meldt seg på i kampen om tyskeren.

Så kommer det et dobbeltrykte fra Aston Villa. De skal være ute etter en ny kantspiller, og har flere navn på lista. Football Insider skriver at Todd Cantwell er ettertraktet på Villa Park, mens Daily Mail hevder at Bayer Leverkusens Leon Bailey er mannen Dean Smith ønsker. Den jamaicanske lynvingen skal koste mellom 250 og 300 millioner kroner.

Ozan Kabak leverte flere gode kamper for Liverpool, da han var på lån fra Schalke. Det ble derimot ingen permanent overgang for den tyrkiske midtstopperen, men nå kan det blir Premier League-fotball allikevel. Ifølge Guardian skal Crystal Palace være i forhandlinger med 21-åringen, som vil koste nærmere 100 millioner kroner.

Les også: Hevder Louis van Gaal har fått ny jobb - møter Norge i første kamp

Leeds nærmer seg en ny signering, og det skal være snakk om Chelsea-unggutten Lewis Bate. Ifølge Leeds Live skal det være snakk om en permanent overgang, hvor London-klubben har sikret seg gode prosenter ved et eventuelt videresalg.

David Moyes skal være svært lysten på en retur for Jesse Lingard, men mye tyder på at 28-åringen ønsker å kjempe om plassen i Manchester United. 90min hevder at West Ham har snudd blikket mot Chelsea-spiller Ross Barkley, etter at 27-åringen hadde et vellykket låneopphold i Aston Villa forrige sesong.