Manchester United har vært i samtaler med Bruno Fernandes siden juli om en ny kontrakt. 27-åringen ønsker ifølge Fabrizio Romano å bli i klubben, og 27-åringens kontraktssituasjon er høyt oppe på prioriteringslista på Old Trafford. Det er også situasjonen til Paul Pogba, ifølge overgangsguruen.

Liverpool har seilt opp som en potensiell destinasjon for Robert Lewandowski. 33-åringen er ventet å forlate Bayern München neste sommer, ifølge spanske Fichajes.

Les også: Ekspertene bet seg merke i Haaland-bildene: –⁠ Det er umulig

Manchester United ønsket å forhandle med Napoli om den senegalesiske midtstopperen Kalidou Koulibaly i sommer, men de rødkledde skal ikke ha vært villige til å matche salgsprisen på 34 millioner pund for 30-åringen, skriver Corriere dello Sport.

Liverpool er favoritter til å sikre seg Red Bull Salzburg-spissen Karim Adeyemi (19) i januar. Det melder Mundo Deportivo.

Inter-spiss Lautaro Martinez er ifølge Gazzetta dello Sport nær ved å signere en ny kontrakt med klubben. Det betyr at klubber som Arsenal og Tottenham, som har vært koblet til argentineren, virkelig må bla opp om de ønsker å sikre seg 24-åringen.

Tidligere Arsenal-spiller Jack Wilshere er ikke ute etter en kontrakt hvor han får betalt ettersom hvor mye han spiller, etter at Arsenal-manager Mikel Arteta ga han muligheten til å holde seg i form på klubbens treningsanlegg, skriver Metro. Wilshere har 34 landskamper på CV-en, men har vært uten klubb siden han ble frigitt av Bournemouth tidligere i år.

Den spanske midtbanespilleren Isco skal være stadig mer frustrert over tingenes tilstand i Real Madrid under Carlo Ancelotti. 29-åringen er ifølge Calciomercato nå åpen for et klubbskifte bort fra Santiago Bernabeu allerede i januar.

Tottenham øyner nå en overgang for Peterboroughs spiss Ronnie Edwards. Spurs er én av flere klubber som jakter 18-åringen, som blant annet spilte for klubbens U23-lag mot Watford forrige uke, ifølge Football.Insider.

PSG var kun villige til å selge Kylian Mbappé til Real Madrid dersom Vinicius Junior var inkludert i salgspakken.