Arsenal skal være på utkikk etter en ny spiss og ifølge The Sun er Dominic Calvert-Lewin og Ollie Watkins høyaktuelle alternativer. London-klubben vurderer nemlig å selge Alexandre Lacazette allerede i januar, for å få igjen penger for franskmannen.

Manchester City, Chelsea og Manchester United skal ifølge Daily Mail alle være interessert i Emre Tezgel, som i britiske medier sammenlignes med Harry Kane. Stoke-spilleren er kun 16 år, men har allerede trent med klubbens U23-lag og spilt for U18-laget.

Dusan Vlahovic er blant de heteste navnene på overgangsmarkedet etter at det ble kjent at Fiorentina sliter med å få ham til å signere en ny, lukrativ kontrakt. Manchester City, Arsenal og Tottenham har blitt nevnt. Ifølge The Mirror vurderer Liverpool også å gå for 21-åringen.

Club Brugge-angriperen Noa Lang står på ønskelisten til flere europeiske toppklubber, melder Calciomercato. Nettstedet trekker fram Arsenal og AC Milan som potensielle destinasjoner for 22-åringen.

Florian Wirtz regnes som et av de største talentene i Europa etter gode prestasjoner for Bayern Leverkusen. Mange vil si det står skrevet i stjernene at 18-åringen skal ta steget videre til Bayern München, men ifølge Fabrizio Romano vil flere Premier League-klubber kaste seg inn i kampen om midtbanespilleren. Leverkusen skal imidlertid ikke være interessert i å slippe sin diamant allerede til sommeren.

Kylian Mbappes intervju med L'Equipe og RMC denne uken startet spekulasjoner om stjerneangriperens fremtid i PSG. Nå uttaler imidlertid moren hans til RMC at forhandlingene om en ny kontrakt med den franske hovedstadsklubben går bra.

Samuel Umtiti skal være uønsket i Barcelona, og den spanske hovedstadsklubben vil forsøke å kvitte seg med midtstopperen i løpet av januar, skriver Sport. Katalanerne skal ha forsøkt å selge 27-åringen allerede i sommer, uten å lykkes. Umtiti har ikke vært på banen i La Liga denne sesongen.