Barcelona håper å knytte til seg Cesar Azpilicueta gratis til sommeren, skriver den spanske avisen Marca. 32-åringens kontrakt med Chelsea går ut etter inneværende sesong, og han kan da forlate klubben vederlagsfritt.

Spekulasjonene rundt hvilke spillere Ralf Rangnick ønsker at Manchester United skal forsøke å hente i de neste overgangsvinduene er godt i gang. Ifølge tyske Bild er Timo Werner en mann den påtroppende United-manageren mener ville passet hans spillestil som hånd i hanske. Rangnick går inn i en ny rolle i Manchester United fra og med sommeren.

Les også: Varsler Solskjær-markering før Arsenal-oppgjør

Erling Braut Haaland kommer etter alle solemerker til å være et hett navn på overgangsmarkedet til sommeren. Ifølge Bild får Ralf Rangnick 10 millioner euro i bonus dersom han klarer å lokke den norske Dortmund-spissen til Manchester United.

Allerede i januar får Rangnick 100 millioner pund å handle for, skriver The Mirror. Ifølge 90min er den franske Leipzig-backen Nordi Mukiele et av navnene som vurderes på Old Trafford.

Leicester har allerede et par rimelig høyt ansette spisser, som sliter med å få spilletid i Premier League i Patson Daka og Kelechi Iheanacho. Ifølge Football Insider er klubben også interessert i å hente Hwang Hee-Chan fra Wolves i januar.

West Ham håper å hente Jesse Lingard tilbake når overgangsvinduet åpner i vinter, skriver The Mirror. Manchester United-spilleren hadde et svært vellykket utlån til London-klubben forrige sesong, men sliter med å få regelmessig spilletid på Old Trafford. Også James Tarkowski står på West Hams ønskeliste, men Burnley skal være lite interessert i å selge midtstopperen.

Les også: Går knallhardt ut mot norsk fotball: - Utenlandske klubber sitter jo og ler

Eddie Nketiah har ifølge Sky Sports avslått et nytt kontraktsforslag fra Arsenal. 22-åringens kontrakt med Arsenal løper ut etter inneværende sesong. Kanalen hevder Nketiahs ønske om å forlate klubben dreier seg om manglende spilletid på førstelaget.

Ivan Perisic kommer ikke til å returnere til tysk Bundesliga, til tross for koblinger til Wolfsburg og Borussia Dortmund. Ifølge Sport 1-journalist Patrick Berger vurderer kroaten blant annet en overgang til Tottenham, der han kan bli gjenforent med Antonio Conte. Inter-vingen har et halvt år igjen av kontrakten sin med Inter.