Barcelona gjør seg klar for en overgang for Erling Braut Haaland, hevder Barcelona-avisen Sport. Den katalanske storklubben ble nevnt av nordmannens agent Mino Raiola som en av fire klubber som skal være aktuelle for Haaland å gå til. Samtidig må det nevnes at storklubben sliter økonomisk.

Manchester City skal også være interessert i Haaland, men kan ende opp med å ikke være villige til å bruke nok penger på han, melder Manchester Evening News.

Les også: Brann-supporternes reaksjon hylles etter nedrykket: - Det ble en fin stund

Newcastle skal bare bli mer og mer selvsikre på at de kommer til å signere England-back Kieran Trippier fra Atletico Madrid under overgangsvinduet i januar, melder Football Insider. 31-åringen har tidligere også blitt koblet til Manchester United.

Chelsea-manager Thomas Tuchel har sagt han skal kontakte Pierre-Emerick Aubameyang etter at han nylig ble fratatt kapteinsbindet i Arsenal, skriver The Mirror. 32-åringen har kontrakt med Arsenal til sommeren 2023.

Arsenal, Tottenham og Manchester United skal alle være klare for å prøve å hente supertalentet Dusan Vlahovic etter at den 21 år gamle spissen angivelig avslo den mest lukrative kontrakten i Fiorentina sin historie, skriver Talksport.

Les også: Tchouaméni til Nettavisen om spekulasjonene: - Vi får se hva som skjer

Chelseas tyske midtstopper Antonio Rüdiger, som bare har seks måneder igjen av kontrakten med klubben, har bekreftet til Sky Sports at han vurderte å forlate Chelsea før Thomas Tuchel ble ansatt som ny manager i januar.

Liverpool-manager Jürgen Klopp skal ha sagt at midtstopper Joe Gomez ikke kommer til å forlate klubben for å gå til Steven Gerrard i Aston Villa under overgangsvinduet i januar, melder Express.

Inter-angriper Alexis Sanchez kan komme til å returnere til Barcelona på lån, hvor Luuk de Jong, som for tiden er på lån i Barcelona fra Sevilla, angivelig skal gå lånes ut til Inter. Dette hevder Sport.

Liverpool-midtstopper Nathaniel Phillips har innrømmet at han er klar til å forlate Liverpool i januar i søken på mer fast spilletid, melder Sky Sports.