Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Robin van Persie kan ha vært kroken på døra for Chicharito.

Det var både glede, skuffelse og sinne å spore hos Premier League-tilhengerne etter at det ble klart at Robin van Persie tilslutt valgte å signere for Manchester United. Wenger skal ha uttalt at Arsenal ikke vil komme til å hente inn en erstatter, men the Mirror hevder at Uniteds Javier «Chicharito» Hernández kan bli klar for «the gunners».

Les også:- Vi kommer ikke til å hente noen erstatter.

Jose Mourinho og Real Madrid skal ha tilbytt Tottenham en pakkepris for Luka Modric som vil gi klubben rundt 35 millioner pund, melder Daily Telegraph.

Sunderland skal ifølge Daily Mail ha tatt kontakt med Louis Saha, samtidig som forhandlingene om Wolves 25 år gamle spiss Steven Fletcher fortsetter.

Chelseas forsvarspiller Sam Hutchinson (23) er ønsket på lån av Nottingham Forest.

Selv om van Persie når har forlatt the Emirates skal Arsenal fremdeles være villige til å selge Alex Song, men de har ikke kommet til enighet med Barcelona enda, skriver Evening Standard.

QPR, Aston Villa og Sunderland er alle ute etter underskriften til Tottenhams angrepsspiller Jermain Defoe, skriver Metro. Det er imidlertid liten sjanse for at det blir en overgang for Defoe i sommer, med tanke på den angrepsspillersituasjonen som Tottenham er i nå.

(Artikkelen fortsetter under videoreportasjen).

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1gbsoag6j7m3p161zrvmwnoioq', '', '', 480, 470, 'perf1gbsoag6j7m3p161zrvmwnoioq', 'eplayer14');

Everton skal være klare til å legge inn et bud på Charlie Adam. Liverpools midtbanespiller skal ha fått lov til å forlate Anfield for fem millioner pund.

Den skotske landslagsspilleren kan for øvrig bli erstattet av Real Madrids Nuri Sahin, skriver the Guardian, etter at Liverpool skal ha tatt ledelsen i kampen om å sikre seg en låneavtale for spilleren.

Evertons ønske om å hente Olympiakos-spiss Kevin Mirallas har nå videreutviklet seg til at manager David Moyes skal ha startet forhandlinger med 24-åringens klubb, melder the Independent.

Swansea har ifølge the Sun siktet seg inn på Valencias Pablo Hernandez (27), som en potensiell erstatter for Scott Sinclair hvis 23-åringen blir solgt.

PS. Nettavisen tilbyr nå videoreportasjer fra Premier League. Disse vil starte automatisk og med lyd, men kun i en kort periode, for å gjøre dere lesere oppmerksomme på denne nyheten. Legg merke til at dere kan se flere reportasjer i menyen nederst i videovinduet.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken