Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Denne mannen er klar for nye oppgaver.

Her er Premier League-ryktene vi fant torsdag:

Vi begynner like så greit med en gammel kjenning, nemlig Owen Hargreaves. Everton vurderer nemlig å hente 31-åringen på free transfer, etter at overgangen til Lille falt gjennom. Hargreaves skal være skadefri og «fit for fight».

Ifølge rapporter i Spania skal Manchester United være i ferd med å kartlegge Valencias 22-åring Sofiane Feghouli. Midtbanespilleren holdes frem som ett av de største talentene i Spania.

United skal samtidig ha fått beskjed om at de må ut med minst 16 millioner pund om de vil sikre seg Torinos 24 år gamle stopper Angelo Ogbonna.

QPR har nå kastet seg inn i kampen om Manchester Citys svenske spiss John Guidetti. 20-åringen står langt bak i køen om en spissplass på det engelske mesterlaget, og QPR har pengene som trengs for å sikre seg unggutten når vinduet åpner i januar.

Aston Villa-forsvarer Stephen Warnock kan være vei til Bolton på lån. 30-åringen skal ha havnet i krangel med Villa-sjef Paul Lambert, som nå vurderer å kvitte seg med den tidligere Liverpool-spilleren.

Swansea-keeper Michael Vorm har vært god siden overgangen fra hollandsk fotball, og er blitt koblet til flere storklubber. Nå tyder mye på at han blir værende i Wales. Neste uke skal han etter sigende undertegne en ny fireårskontrakt med Michael Laudrups mannskap.

Newcastle-spiss Demba Ba kan komme til å forlate Newcastle i januar. Det frykter hvert fall manager Alan Pardew. Den 27 år gamle spissen skal være misfornøyd med tilværelsen i Newcastle, og har en utkjøpsklausul på syv millioner pund.

Kilder: BBC, Sportinglife, The Sun, Daily Mirror, Daily Mail, Metro, talkSPORT, Teamtalk, caughtoffside

Skole, ferie, jobb eller date? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot