Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Til sommeren skal Roberto Mancini rydde opp i Manchester City.

I Manchester City er det flere spillere som har en usikker fremtid. Carlos Tevez, Gareth Barry, Edin Dzeko og Samir Nasri er alle spillere Roberto Mancini er usikker på.
(The Guardian)

Med en opprydning i stallen vil det også trolig komme spillere andre veien. Manchester City speider på midtbanespilleren Geoffrey Kondogbia i Sevilla.
(Daily Mail)

Paris Saint-Germain kan komme til å satse ekstra på Manchester Uniteds Wayne Rooney, dersom Zlatan Ibrahimovic går til Pep Guardiola og Bayern Munchen. En som følger godt med på Rooneys situasjon er Dortmund-spissen Robert Lewandowski.
(Daily Mirror / The Sun)

Nani er fast bestemt på å bevise for sir Alex Ferguson at han fortjener å bli værende i klubben.
(Daily Star)

Michael Laudrup frykter å miste forsvarsspilleren Ashley Williams. Arsenal skal være en aktuell klubb for 28-åringen.
(Daily Mirror)

I går skrev vi i Premier League-ryktene at Brendan Rodgers ønsker å hente 3-4 kvalitetsspillere til sommeren. Nå har det kommet et navn. Spissen Kevin Gameiro i PSG skal være på Liverpools ønskeliste.
(Liverpool Echo)

(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1jffpmreb0vqc15knaba6oc45h', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1jffpmreb0vqc15knaba6oc45h', 'eplayer14');

Videre kan Liverpool-talentet Raheem Sterling ta turen ut fra Merseyside, på lån. Championship skal være neste stoppested, enten Cardiff eller Bolton. Også Suso kan også forsvinne på lån etter sesongen.
(Liverpool Echo)

Arsenal vil hente forsvarsspilleren Nicolas N'koulou. Spilleren fra Kamerun spiller til daglig Marseille.
(Sky Sports)

Spillerne i Reading vil ikke ha Paolo Di Canio til å ta over jobben til Brian McDermott som manager i klubben. Bradford-manager Phil Parkinson skal være en ny kandidat.
(Daily Mail / The Sun)

Nå skal Hamburg ha uttalt seg om Nicklas Bendtner. Sportsdirektør Frank Arnesen har uttalt at Bendtner må finne seg en mindre klubb.
(Daily Mail)

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken