Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Iago Aspas kan forlate Liverpool i januar.

Manchester United kan komme til å låne ut Wilfried Zaha i januar, og en rekke klubber er interessert i 21-åringens tjenester. Newcastle, Everton, Stoke, West Bromwich, West Ham, Aston Villa, Swansea og Cardiff skal være blant de interesserte.
(Daily Telegraph)

José Mourinho skal for en eller annen grunn se på Inter-stopperen Andrea Ranocchia som en mulig erstatter for David Luiz. Også Manchester United, Tottenham og Arsenal følger med 25-åringen, meldes det.
(Daily Star)

Diego Costa har imponert mange i Atletico Madrid de sist månedene. 25-åringen, som nylig valgte Spania framfor Brasil som sitt landslag, har en utkjøpsklausul på 32 millioner pund, og Arsenal er interessert.
(Daily Mail)

Iker Casillas' agent skal ha tatt kontakt med Manchester City og Arsenal og fortalt at 32-åringen kan bli tilgjengelig for en overgang til engelsk fotball dersom det ikke blir med førstelagsfotball i Real Madrid.
(Daily Mirror)

Norske Abdisalam Ibrahim kan ikke regne med mange sjanser i Manchester City. 22-åringen følges tett av Swansea, Reading og Queens Park Rangers.
(Daily Mirror)

Clint Dempsey vurderer å returnere til Fulham på lån denne vinteren. Major League Soccer starter ikke opp sesongen før mars, og 30-åringen vil holde seg aktiv.
(Daily Mail)

Iago Aspas har ikke slått ordentlig til i Liverpool etter overgangen fra Celta Vigo i sommer. Nå ber Michu Swansea om å hente 26-åringen på lån i januar.
(Daily Mirror)

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren

Kommentarer til denne saken