Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Dette er torsdagens overgangsrykter i fotball-Europa.

Sist gang Adrien Rabiot byttet klubb fra PSG til Juventus ble det mye rabalder, ettersom hans mor mente han fortjente mer spilletid og en bedre kontrakt i den franske hovedstadsklubben. Nå melder Calciomercato at nyrike Newcastle er lystne på midtbanespillerens tjenester, allerede i januar. Juventus skal også være villige til å lytte på bud, ettersom de ønsker seg midler til enten Donny Van de Beek eller Aurelien Tchouamani.

Monacos Tchouamani skal også være på toppen av manges ønskelister, blant annet Chelsea, Liverpoool og Manchester United. Marca skriver også at Real Madrid har meldt seg på i kampen, og at Monaco skal se for seg en pris på omkring 600 millioner kroner for midtbanejuvelen

Antonio Rüdiger er på utgående kontrakt i Chelsea, og har fortsatt til gode å innlede samtaler med klubben om en ny avtale. Marca hevder at Real Madrid har meldt sin besøkelsestid, og skal være interessert i midtstopperens tjenester neste sommer. Ut ifra tyskerens kontraktssituasjon, kan samtalen starte allerede 1. januar, hvis han ikke kommer til enighet med Chelsea før den tid.

Les også: Shelvey etter Newcastle-oppkjøpet: - Det er nervepirrende

Det har foreløpig vært en sesong uten altfor mye spilletid for Jesse Lingard, til tross for at han ofte har utgjort en forskjell for Ole Gunnar Solskjær de gangene han har fått sjansen. Nå skriver DailyMail at det skal være flere klubber som står klare med åpne armer for å ta i mot engelskmannen. Deriblant den falne storheten Barcelona som for tiden er inne i en vanskelig økonomisk periode, og AC Milan som har fått en fin start på sesongen i Italia. Avisen skriver også at Manchester United-stjernen skal ha avvist et kontraktforslag fra sin nåværende klubb, for å ha en mulighet til å spille i neste års VM.

Phil Foden har vært en av Manchester Citys beste spillere denne sesongen, og det skal 21-åringen få på betalt for nå. Mirror skriver at engelskmannen er klar til å skrive under på en ny kontrakt som er verdt omkring 500 millioner kroner over de neste seks årene. Det vil gi unggutten en ukelønns på rundt 1,6 millioner kroner.

Mikel Arteta har klart å snu om på den forferdelige starten på sesongen for Arsenal, til tre seire og én uavgjort på de siste fire kampene i ligaen. Klubben skal nå være på utkikk etter forsterkninger i januar, ifølge nederlandske Voetbal24 skal de ha lagt sin elsk på en spiller som har imponert i årets Champions League. Club Brugges Noa Lang spilte en fantastisk kamp for sin klubb mot PSG forrige måned, og ble belønnet med landslagsplass for Nederland ved forrige samling. Nå står Arteta klar til å by omkring 300 millioner for den nederlandske venstrevingen.

Les også: Massiv kritikk mot Kane: - Det er borte

Atletico Madrid skal ha gjort et forsøk på å hente Lionel Messi da kontraktsforhandlingene i Barcelona brøt sammen i sommer. Det innrømmer trener Diego Simeone ifølge den argentinske avisen Ole, og skal ha bedt Luis Suarez om å overtale argentineren til å ta turen til Barcelonas rival. Det fungerte derimot ikke, og Messi endte til slutt opp hos PSG.

Dusan Vlahovic fortsetter å imponere for Fiorentina, og scoret seneste to mål for Serbia i VM-kvalifiseringen til Qatar. Det blir lagt merke til av andre store klubber, og nå skal Paris Saint-Germain se på serberen som en mulig erstatter for superstjernen Kylian Mbappé som er på utgående kontrakt. PSG skal derimot få konkurranse fra blant annet Bayern München, Tottenham og Juventus.