Liverpools manager Jürgen Klopp har ifølge Sky Sports sagt at han ikke er interessert i å signere Erling Braut Haaland, på grunn av at prislappen er «crazy». Summen for superspissen kan potensielt overstige 2,8 milliarder kroner, da inkludert lønn, agenthonorarer og bonuser.

Timo Werner har fått lite tillit i Chelsea denne sesongen, og skal ifølge The Sun og italienske Corriere dello Sport ha vært i Italia for å diskutere en mulig overgang med flere klubber. De aktuelle klubbene skal være AC Milan, Juventus og Atalanta.

En annen Chelsea-spiss som også har havnet i fryseboksen på Stamford Bridge er Romelu Lukaku. Inter Milan skal nå være åpne for at Lukaku returnerer til klubben, hvor han gjorde 64 mål på 95 kamper før overgangen til Chelsea i fjor sommer. Dette skriver The Mirror.

Onsdag ble det kjent at ytterligere troverdige kilder mener at Erik ten Hag kommer til å bli ansatt som Manchester Uniteds nye manager. Klubben skal nå være i sluttfasen med å ansatte ten Hag og vil om dette stemmer trolig annonsere den nye manageren innen kort tid. Den tabloide avisen The Sun melder at dersom ten Hag blir Unteds nye manager, så vil han forsøke å hente Wolverhamptons midtbanegeneral Ruben Neves. Dette navnet kommer i tillegg til Ajax-spilleren Jurrien Timber, som også kan ende opp på Old Trafford ifølge Express og Daily Star.

LES OGSÅ: Hevder United er i ferd med å ansette Erik ten Hag som ny manager

Villarreal-spiller Arnaut Danjuma kan være en potensiell erstatter for Sadio Mane i Liverpool, skriver Goal. 25 år gamle Danjuma har sammen med sine lagkamerater imponert stort i Europa denne sesongen, og så langt står han notert med fem Champions League-mål. Det meldes imidlertid at Liverpool ikke kommer til å legge frem et bud før 2023.

Goal skriver også at PSV-spiller Cody Gakpo skal være aktuell for Liverpool, samtidig som spilleren i tillegg kobles til Arsenal og Manchester United.

LES OGSÅ: Mourinho reagerer på Glimt-profilens uttalelser i italiensk media

Lokalavisen Leicester Mercury skriver at Leicester er interessert i å hente Jeremiah St. Juste. St. Juste spiller for FSV Mainz i den tyske Bundesligaen.