Juventus skal være klare til å tilby Paul Pogba en kontrakt som er verdt 8 millioner pund i året, som inkluderer 160 000 pund i uken, en stor bonuspakke og sign-on-fee, hevder The Mirror. Franskmannen er på utgående kontrakt i Manchester United og forventes å forlate klubben. Han har også blitt koblet til Manchester City, Real Madrid og PSG.

Chelsea skal være interessert i Barcelonas amerikanske høyreback Sergino Dest, melder Sport. 21-åringens kontrakt med Barcelona varer til 2025. Ifølge Transfermarkt har Dest en markedsverdi på 18 millioner euro. Han ankom Barcelona i 2020 og har spilt totalt 72 kamper for klubben.

Ifølge The Guardian har Gabriel Jesus sin agent bekreftet at 25-åringen har vært i samtaler med Arsenal om en potensiell overgang. Brasilianerens kontrakt går ut neste sommer, og med Erling Braut Haaland på vei inn dørene på Etihad, ventes det at Jesus prøver å finne seg en ny klubb i sommer. Han har spilt 95 kamper og scoret 46 mål for Manchester City.

Les også: PSG-stjernens feriedestinasjon skaper sterke reaksjoner: - Bør tenke seg om en ekstra gang

Tottenham skal være interessert i tre Everton-spillere, melder The Telegraph. Spillerne det skal være snakk om er Richarlison, Anthony Gordon og Ben Godfrey. Everton sliter i bunnen av tabellen og kjemper om å ikke rykke ned fra Premier League.

Manchester United skal ha blitt fortalt at de må betale 85,5 millioner pund om de ønsker å signere Napoli-spiss Victor Osimhen i sommer, skriver Calciomercato. 23-åringen ankom Napoli for to sesonger siden og har scoret 27 mål på 60 kamper for klubben.

West Ham skal ha tilbudt Declan Rice, som blir koblet til flere store klubber, en åtteårskontrakt verdt 200 000 pund i uken for å få 23-åringen til å bli værende i klubben, melder Talksport. Rice rapporteres å være svært ettertraktet, og har blitt koblet til Manchester United, Chelsea og Manchester City.

Wolverhampton skal ha sett seg ut Sporting Lisboas Joao Palhinha som en potensiell signering om rutinerte Joao Moutinho forlater klubben, hevder Jornal de Noticias.

Les også: Hevder City-leiren vitser om United-spiller etter Haaland-overgangen

Aston Villa skal være nærme å kunne annonsere at de har signert Philippe Coutinho på permanent basis, melder overgangsguru Fabrizio Romano. 29-åringen har vært utlånt fra Barcelona siden januar.

Leicester skal være interessert i å signere Club Brugges lovende midtbanespiller Charles de Ketelaere, skriver Corriere dello Sport.

Tidligere Manchester United-trener Michael Carrick skal være favoritt til å bli Lincoln Citys neste manager, hevder Football Insider. Carrick var Ole Gunnar Solskjærs assistenttrener da nordmannen ledet United, og 40-åringen tok over som midlertid manager av klubben i noen kamper da Solskjær fikk sparken. Lincoln City spiller i League One.