Etter at Erling Braut Haaland forlot Borussia Dortmund, seiler Jude Bellingham opp som den neste, store eksportvaren på Signal Iduna Park.

19-åringen har blitt koblet til en rekke storklubber den siste tiden, men Dortmund har ingen planer om å slippe engelskmannen billig, om vi skal tro den tyske storavisen Bild. De skriver at den BVB kun vil akseptere bud på over 103 millioner pund for midtbanespilleren som er blitt koblet til både Liverpool, Manchester United og Real Madrid.

Sky Sports melder at Tottenham er i samtaler med Barcelona om en låneavtale for den franske midtstopperen Clement Lenglet.

Liverpool har avslått et bud fra Nottingham Forest på høyrebacken Neco Williams, ifølge Daily Mail. Den britiske tabloidavisen skriver at Merseyside-klubben ønsker 15 millioner pund for waliseren.

West Ham er klare til å aktivere utkjøpsklausulen til Villarreals Arnaut Danjuma, om vi skal tro spanske Todofichajes.

The Guardian skriver at Everton er i ferd med å innlede samtaler med Jordan Pickford om en ny kontrakt for burvokteren. Den engelske landslagskeeperen har to år igjen av kontrakten på Goodison Park.

Manchester United forbereder et bud på 40 millioner pund for å sikre seg Ajax-stjernen Lisandro Martinez, ifølge Talksport. Argentineren spilte under Erik ten Hag sist sesong.

Om alt går som planlagt, spiller United-keeper Dean Henderson for Nottingham Forest neste sesong. Daily Mail skriver at 25-åringen skal gjennom den medisinske undersøkelsen denne uken, før det som blir et sesonglang lån for keeperen.

Brentford har lagt inn et bud verdt opp mot 20 millioner pund for Hulls 21-åring Keane Lewis-Potter. Det skriver The Athletic.

Arsenal har vært i samtaler med Jack Wilshere om en rolle som hovedtrener for klubbens U23- og 18-lag, ifølge Standard.