Chelsea er i samtaler med Leicester om Wesley Fofana, og skal ifølge Daily Mail stå klare til å tilby han 200,000 pund i uka dersom overgangen går i orden. Klubbene har ikke blitt enige om overgangssummen. Daily Mail hevder at Leicester krever 85 millioner pund for franskmannen.

Den franske avisen L'Équipe hevder at Chelseas første bud på midtstopperen skal ha blitt avslått. Det skal ha vært på 62,8 millioner pund.

Ettersom Fofana potensielt signerer for klubben så vurderer Chelsea å la 19 år gamle Levi Colwill forlate klubben. Evening Standard hevder at Brighton har fått godtatt et bud på 25 millioner pund for 19-åringen. Chelsea skal ha lagt inn en tilbakekjøpsklausul på 50 millioner pund.

Les også: Hevder City-ansatte ble overrasket over Haaland: – Veldig uvanlig

I tillegg til utskiftningene i forsvaret, så skal Chelsea også være interesserte i å hente inn en angriper. Fabrizio Romano hevder at klubben har vært i kontakt med RB Salzburgs Benjamin Sesko om en overgang. Manchester United skal også ha åpnet samtaler med 19-åringen.

En annen angriper som er på Chelseas radar er Pierre-Emerick Aubameyang. Fabrizio Romano hevder at klubben skal ha åpnet samtaler med gaboneren. Etter signeringen av Robert Lewandowski så er Aubameyangs muligheter for fast spilletid være redusert, noe som gjør at han skal være åpen for å gjenforenes med sin gamle trener fra tiden i Borussia Dortmund.

West Ham har tidligere fått godtatt et bud på Lilles 20 år gamle midtbanespiller Amadou Onana, men nå skal Everton ha kastet seg inn i kampen. Sascha Tavolieri hevder at blåtrøyene har matchet London-klubbens bud på 40 millioner euro.

The Telegraph hevder at Bournemouth nærmer seg signeringen av Barcelonas brasilianske keeper Neto. Klubben skal også være interesserte i å hente inn Feyenoords midtstopper Marco Senesi. Det hevder Fabrizio Romano.

Sky Italia hevder at Nottingham Forest er i samtaler om å signere Atalantas midtbanespiller Remu Freuler.

Les også: Spår strålende Messi-sesong i ny rolle: – Kler han mye bedre