Nærmest daglig dukker det opp nye rykter omkring situasjonen til Cristiano Ronaldo i Manchester United. Nå skriver 90min at portugiserens tidligere klubb, Sporting Lisboa, har gjenopptatt interessen for den 37 år gamle superstjernen. De siste ukene har flere medier hevdet at Ronaldo har et stort ønske om å forlate Manchester, men enn så lenge blir han værende på Old Trafford.

De siste dagers rapporter omkring Real Madrids Casemiro tar stadig nye vendinger. Flere kilder har hevdet at Manchester United har startet forhandlingene med den spanske hovedstadsklubben om brasilianeren, og at midtbanespilleren ikke er helt ukjent med en overgang. Nå skriver Relevo at 30-åringen kan forvente å doble sin nåværende lønn i Madrid, og tjene omkring fire millioner kroner i uka. Manchester United skal også være villig til å betale en prislapp på nærmere 700 millioner kroner.

Dean Henderson forsvant på lån til Nottingham Forest før sesongen, så jakten på en reservekeeper pågår fortsatt i United. The Sun er blant mediene som hevder at sveitseren Yann Sommer er det foretrukne førstevalget, som har vært en bærebjelke i tysk Bundesliga for sitt Gladbach.

Les også: Solskjær hylles etter Uniteds marerittstart: – Fjellstøtt omdømme

Hør «Sesongkortet» i iTunes, Spotify eller under:

Rapportene dukket opp for noen uker tilbake, men nå skal overgangen nærme seg med stormskritt. Premier League-profilen Willian skal være detaljer unna å skrive på en kontrakt med Fulham. Det er Daily Mail som melder dette, etter at brasilianeren terminerte kontrakten i hjemlandet og Corinthians.

Fabrizio Romano jobber dag og natt på denne tiden av året, og grytidlig mandag morgen dukket det opp en ny melding fra den anerkjente overgangsjournalisten. Han skriver at Manchester United har plan om å prøve seg på Ajax-stjernen Antony igjen, en gang i løpet av de neste dagene. Det skal derimot være en forståelse om at overgangen kan være vanskelig å gjennomføre.

Han skriver samtidig at PSV-spiller Cody Gakpo er et vesentlig lettere valg, samt at Chelsea-spiller Christian Pulisic fortsatt er et hett tema på Old Trafford. Der skal det derimot være Chelsea-eier Todd Boehly som kan stå i veien for en overgang.

Tottenham har vært aktive i årets sommervindu, og skal visstnok være ute etter nok en forsterkning i laget. TuttoAtalanta hevder å vite at den ukrainske midtbanespilleren Ruslan Malinkovskyi står høyt på Antonio Contes ønskeliste.

Les også: Storbritannias rikeste vil kjøpe Manchester United

Se siste episode av Sesongkortet under:

Hysteriet fortsetter rundt Pierre-Emerick Aubameyang, som virker å være på vei ut dørene i Barcelona. Det skal være flere klubber som følger situasjonen tett, og PL-rivalene Manchester United og Chelsea skal være to av dem. Telegraph skriver at gaboneren foretrekker en overgang til Stamford Bridge kontra Old Trafford, men at prisforlangelse fra Barcelona, på rundt 300 millioner kroner, gjør at de blå fortsatt sitter på gjerdet.

Til slutt er det en spiss i Championship som tiltrekker seg interesse fra større ligaer. Ben Brereton Diaz har bøttet inn mål for sitt Blackburn, og det skal blant annet Everton ha fått med seg. Sky Sports skriver at de ser på chileneren som en erstatter for skadene Dominic Calvert-Lewin. Franske Nice skal også være ute etter 23-åringen.