Det er forventet at kampen om Jude Bellingham (19) vil bli neste sommers store overgangssaga. Borussia Dortmund-spilleren skal være på ønskelisten til alle de største klubbene i Europa, og de fleste mener at det går mot et klubbytte om ett år.

Ifølge The Athletic forventer den tyske storklubben å få omtrent 130 millioner pund, eller i overkant av halvannen milliard norske kroner, for 19-åringen. Liverpool, Manchester United og Real Madrid er blant klubbene som skal ligge langflate etter Bellingham.

Les også: Få med deg alt av overgangsrykter døgnet rundt her

Sommerens drøyeste saga handlet også om en midtbanespiller. Frenkie de Jong (25) ble nemlig kraftig koblet med en overgang til Manchester United. Nå hevder Barcelona-spilleren at det aldri var aktuelt for han å flytte til Manchester, og at han hele tiden kun ønsket å bli værende hos katalanerne.

– Jeg ønsket alltid å bli værende i Barcelona. Derfor forholdt jeg meg rolig i sommer, sier han på en pressekonferanse i forbindelse med Nederlands kommende Nations League-kamper mot Polen og Belgia.

Manuel Locatelli (24) imponerte stort under EM i 2021 for Italia, men har ikke fått det til å gli etter storovergangen til Juventus i etterkant av mesterskapet. Nå kobles han bort fra klubben av Calciomercato. De hevder at Arsenal kan bli neste stoppested for midtbanespilleren.

Arsenal skal også ha blinket seg ut danske Jesper Lindstrøm (22) som en spiller de har lyst på. Tyske Bild hevder at Frankfurt-spilleren kan komme til å koste omtrent 17 millioner pund, og at Arsenal allerede er i kontakt med tyskerne om en overgang.

Newcastle-unggutt Elliott Anderson (19) har skrevet under på en ny langtidskontrakt. Dermed fjerner han alle spekulasjoner om at han kan komme til å forlate den nyrike klubben.

Sjekk ut siste episode av «Sesongkortet» her: